Boligadvokat Svendborg

Det kan nemt gå hen og blive en kompliceret affære, hvis man står alene og skal handle bolig. Man skal have styr på ord som blandt andet tinglysning og tilstandsrapport – og mange andre. Og ikke mindst vide, hvad de omfatter. Men hvis du vil være sikker på at gøre en god og tryg handel uden overraskelser, tilbyder vi vores ekspertise og erfarenhed.

Om Svendborg

Svendborg er en havneby på det sydlige Fyn. Byen er en gammel søfartsby, der har bevaret sin ældre bykerne med smalle, finurlige gader, stemningsfyldte torve og charmerende gårdmiljøer. Svendborg huser knap 27.000 indbyggere og er dermed Fyns næststørste by efter Odense. Med dens charme og beliggenhed ud til det sydfynske øhav er Svendborg en meget attraktiv by.

Brølere kan betyde tab af penge. Og i bolighandler, masser af penge. Hvis du er usikker på, om du ved nok om bolighandler, inden du giver dig i kast med at købe eller sælge bolig, kan du trygt overlade hele arbejdet til os – og så bare koncentrere dig om det, der er sjovt, nemlig at finde din nye bolig.

Vores boligadvokater er landsdækkende og kan også hjælpe dig med køb og salg af bolig i Svendborg
– klik her!

" Tak for jeres assistance i forbindelse med køb af vores sommerhus i Ebeltoft. Vi vil gerne give jer 5 ud af 5 stjerner for en tryg, venlig og professionel behandling! "

5 / 5