Boligadvokat Sønderborg

En god bolighandel afhænger af den viden og det kendskab man har, både inden for lokalområdet og inden for lovgivningen. Hos Husadvokaten har vi i mange år taget os af handler i og omkring Sønderborg. Vi har ekspertise inden for alle boligrelaterede emner såsom ejerskifteforsikring, tilstandsrapporter og generelle tendenser på boligmarkedet.

Om Sønderborg

Sønderborg hører til en af de sydligste byer i Danmark. Byen har ca. 28.000 indbyggere og rummer et dynamisk erhvervsmiljø, blandt andet inden for højteknologi samt tekstilindustri. Med Syddansk Universitet sætter de unge studerende deres præg på Sønderborg som en ungdommelig by. Sønderborg er beliggende på den lille, charmerende ø Als, og den største virksomhed i området er Grundfos, som tiltrækker mange beboere fra Sønderjylland og opland.

Som uafhængig specialist i bolighandler kan vi hjælpe dig med klar og præcis rådgivning og varetagelse af køb eller salg af din bolig. Med uafhængig mener vi, at vi varetager dine interesser og således hverken bankers og forsikringsselskabers mv. interesser.

Vores boligadvokater er landsdækkende og kan også hjælpe dig med boligkøb i Sønderborg – klik her!