Boligadvokat Silkeborg – Vi hjælper dig sikkert i hus!

Er det på tide at skifte boligen ud? Få hjælp fra din boligadvokat i Silkeborg lige her

At sælge eller købe bolig er meget mere end blot en underskrift på købekontrakten. En bolighandel indeholder mange juridiske dele, og det er derfor vigtigt med en erfaren boligadvokat. Vi er en del af Advokatgruppen, og vi har stor erfaring på boligområdet i og uden for Silkeborg. Vi synes derfor, at vi er det oplagte valg som din nye boligadvokat!

Når man handler med fast ejendom, er der ikke to handler som er ens. Vi ved derfor, at det er vigtigt med professionel rådgivning, der sikrer at du får en tryg og sikker bolighandel. Vi sikrer kompetent rådgivning gennem hele forløbet, så du er opmærksom på eventuelle faldgruber ved ejendommen inden du køber eller sælger din bolig.

Fjern bekymringerne, når du handler bolig i Silkeborg

Har du brug for juridisk rådgivning i forbindelse med dit boligkøb? Vores erfarne boligadvokater står klar til at hjælpe dig.

Ofte vil der medvirke en ejendomsmægler i forbindelse med et boligkøb eller -salg. Som køber af en bolig må du dog være opmærksom på, at ejendomsmægleren er sælgers repræsentant. Vi anbefaler derfor, at du teamer op med en advokat, som varetager dine interesser. Med din egen boligrådgiver bliver alle aspekter i sagen belyst så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi sørger for, at du kan læne dig tilbage og nyde processen med at få købt eller solgt din bolig.

Hvad kan boligadvokat Silkeborg hjælpe med?

En bolighandel kan for mange mennesker føles uoverskuelig. Det skyldes blandt andet den store mængde af juridiske dokumenter. Med Husadvokaten som din boligrådgiver, hjælper vi med handlens dokumenter.

Vi sørger for, at du, som køber eller sælger, har alle relevante informationer inden du underskriver købsaftalen. Vi sørger for grundigt at gennemgå købsaftalen forinden tinglysning af skøde. Vores primære opgave er at sørge for, at du kan styrke tilliden til din bolighandel. Hvis du antager en boligadvokat vil alle parter være sikret.

Vores boligrådgivning omfatter blandt andet:

 • Udarbejdelse af skøde
 • Ejerskifteforsikring
 • Tinglysning af skøde
 • Indsættelse af advokatforbehold
 • El-rapport
 • Gennemgang af købsaftale
 • Konkret juridisk rådgivning
 • Frigive købesummen
 • Tekniske data
 • Ejers forbrugsudgifter
 • Samlede købesum

Skal du købe bolig?

boligadvokat aarhus horsens fredericia

Advokatforbehold

Når handlen er endelig, vil købsaftalen som udgangspunkt være bindende. Det betyder, at både køber og sælger skal opfylde sine forpligtelser i henhold til aftalen. Sælger skal derfor overdrage den faste ejendom og køber skal erlægge købesummen.

Når du skal indgå en købsaftale, anbefaler vi, at der indsættes et fuldstændigt advokatforhold. Et sådan forbehold vil oftest være formuleret således, at køberen får mulighed for at fragå handlen, såfremt dennes boligadvokat ikke ønsker at godkende handlen.

Refusionsopgørelse

I forbindelse med overdragelse af en fast ejendom, er der nogle udgifter som hviler på ejendommen. Nogle af disse udgifter forfalder forud og andre forfalder bagud. Der er således tale om en opgørelse af det økonomiske mellemværende mellem køber og sælger.

Ved at lave en refusionsopgørelse, vil de udgifter, der hviler på ejendommen opgøres samlet på en valgt skæringsdato. På denne skæringsdato vil beløbet enten være i køber eller sælgers favør.

Som eksempel på udgifter der indgår i en refusionsopgørelse kan nævnes lejeindtægter , terminsydelser og lignende. Typisk indgår både forudbetalt aconto og ejendomsskat.

Hvad kan gå galt?

Er du ved at købe ny bolig? Inden du underskriver købsaftalen, er der en række momenter, du bør være opmærksom på. Praksis viser, at der er mange erstatningssager mellem købere og sælgere af fast ejendom.

Nogle af de ting som kan gå galt i forbindelse med et huskøb er blandt andet mangler ved den faste ejendom, ulovlige tilbygninger eller sælgers forkerte oplysninger. Det er derfor vigtigt at være særligt opmærksom, inden man underskriver købsaftalen.

Ved at vælge boligadvokat i Silkeborg sikres du mod ubehagelige overraskelser. Vi står for det hårde arbejde, så du kan nye processen. Hvis du kunne tænke dig at læse mere om faldgruberne ved boligkøb, så tryk her.

Du er også velkommen til at udfylde formularen nederst på siden, så vi kan tage en uforpligtende samtale om din situation.

Skal du sælge bolig?

Boligsalg kan være en længere og vanskeligt proces. Det har vi forsøgt at illustrere på billedet nedenfor, der viser de forskellige trin i en bolig handel. Hvis du antager en boligadvokat i Silkeborg, så letter vi processen for dig og tager os af alle sagens dokumenter.

bolighandel forløb for sælger- boligadvokat silkeborg aarhus horsens fredericia

Hvad kan gå galt?

Når du skal sælge din bolig er der flere faldgruber. Det kan vi blandt andet se i retspraksis, da der er mange afgørelser på området. Det særligt i situationer, hvor sælger ikke giver alle relevante oplysninger til køber, eller hvor sælger har oplyst et forkert boligareal. Vil du læse mere om, hvad der kan gå galt i forbindelse med boligsalg? Så tryk her.

Du kan også udfylde formularen nederst på siden, og så kan vi tage en uforpligtende samtale om din situation.

Rådgivning fra en erfaren boligadvokat med indgående kendskab til Silkeborg

Silkeborg er en by i Midtjylland med omtrent 50.000 indbyggere. Byen er beliggende i en yderst attraktiv kommune, som faktisk har det hele. Det er uanset om du lægger vægt på en by med “liv” eller massere af naturskønne områder.

I området nær Silkeborg finder du masser af skove, søer, åer og et smukt, kuperet terræn. Det er her Gudenåen snor sig, og hvor Søhøjlandet viser sig fra sin smukkeste side. Silkeborg er derfor også kendt som Danmarks Outdoor Hovedstad, da den er fyldt med skønne oplevelser i naturen.

Man kan både tage på tur i kano i Gudenåen eller prøve kræfter af med mountainbike i skoven. For det yngre og mindre publikum, er det også muligt at gå på opdagelse i AQUA Akvarium og Dyrepark. For de ældre, er der mulighed for at se Tollundmanden, tage en tur på Museum Jorn eller den kulfyrede hjuldampen “Hjejlen”.

Silkeborg har dog også en aktiv bymidte for dem der elsker bylivet. Her finder du både butikker og restauranter med en skøn atmosfære og god stemning. For dig som elsker at befinde dig midt i byens liv, er det oplagte valg at bo centralt.

Det store torv tiltrækker mange mennesker, ikke mindst i sommermånederne. Det gælder især omkring den årlige Regatta, hvor Gudenåen pyntes med lys og kendte danske kunstnere spiller musik.

Fra centrum kan du – udover at ose og nyde byens liv – også tage med en af bådene til Himmelbjerget, og nyde naturen på nært hold på en af de mange vandrestier.

Silkeborg har det hele!

Hvad koster juridisk rådgivning fra en boligadvokat i Silkeborg?

Der er som udgangspunkt ikke to bolighandler, som er ens. Husadvokaten anbefaler derfor, at vi indleder med en forpligtende snak. På den måde kan vi danne os et overblik over din situation, så vi kan forstå dine behov, interesser og ønsker.

Hvis du herefter måtte ønske at vi sammen opretter en sag, vil vi forinden give dig en konkurrencedygtig pris. Udfyld formularen herunder for en uforpligtende snak allerede i dag. Første samtale er altid gratis.

Du er også velkommen til at se vores vejledende prisliste.

“Ingen handel? Ingen regning!”

Hos Husadvokaten arbejder vi med et princip vi kalder “Ingen handel? Ingen regning!”. Er du i tvivl om dette gælder i dit boligkøb eller -salg? Så læs mere om betingelserne lige her. Vi tilbyder pakkeløsninger og altid en fair pris. Kontakt os i dag for at høre mere!

Ønsker du en tryg og sikker bolighandel i Silkeborg? Kontakt os i dag

Hvis du har brug for en erfaren boligadvokat til at bistå dig i din næste handel, er vi klar til at hjælpe dig. Vores advokater har en bred erfaring, hvorfor vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig. Vi er en del af Advokatgruppen, og vi arbejder landsdækkende og kan derfor hjælpe dig, hvis du skal købe bolig i Silkeborg eller omegn. Hvis du søger boligadvokat, så kontakt os og få et gratis opkald her!