Boligadvokat Østerbro

Erfaren boligadvokat på Østerbro

Vi er din boligadvokat på Østerbro. Vi har stor erfaring og lokal viden, der hjælper dig trygt i hus med din bolighandel. Vi tilbyder juridisk rådgivning og tjekker alle dokumenter i din bolighandel.

Husadvokaten hjælper med alt det praktiske

Vi giver juridisk rådgivning og gennemgår alle handlens dokumenter, mens vi også kan hjælpe med at udarbejder både købsaftalen og skødet. En advokat er din samarbejdspartner i din bolighandel og står ved din side igennem hele forløbet.

Ejendomsmægleren varetager som regel sælgers interesser, og derfor er det relevant og vigtigt for køber at have en boligadvokat som sin samarbejdspartner, der netop varetager købers interesser.

Din boligadvokat er din rådgiver i dit boligkøb og giver dig en gennemgang af dokumenterne og din købsaftale. Der er meget at forholde sig til ved salg af fast ejendom. En advokat er din rådgiver og hjælper ved din handel. Du kan få advokatrådgivning til en fast pris ved Husadvokaten.

Hav styr på disse dokumenter ved din bolighandel

Vi giver dig professionel rådgivning igennem hele forløbet. Derudover gennemgår vi alle dokumenter. Både købsaftalen, salgsopstilling, refusionsopgørelsen, tilstandsrapport, tilbud på ejerskifteforsikring, el rapport osv.

Vi udarbejder også købsaftalen og skøde. Når skødet er underskrevet af både køber og sælger, skal der ske en tinglysning af skødet. Vi er din samarbejdspartner, der hjælper ved eventuelle problemer. Der er mange dokumenter forbundet med en bolighandel, og en bolighandel kan faktisk let blive uoverskuelig. En boligadvokat har overblikket og sikrer, der ikke kommer ubehagelige overraskelser undervejs eller når du har overtaget din nye bolig.

Du kan læse mere om, hvad man skal være opmærksom på, hvis man står overfor et boligkøb her.

Vi er din lokale boligadvokat på Østerbro

Østerbro opdeles i Indre og Ydre Østerbro og ligger i den nordlige del af Københavns Kommunen. Østerbro byder både på havneområde og Øresund. Østerbro er mellem stranden og city bydelen i København, der både er familievenlig, pæn, eksklusiv og afslappet.

Østerbro har et have af delikatesser og designbutikker og byder også på mange fine restauranter og cafeer.

Østerbro byder på grønne oaser, hvor blandt andet Fælledparken kan nævnes. Bydelen har også landets nationale fodboldstadion Parken, hvor du kan opleve fodboldkampe og koncerter med internationale stjerner. Østerbro har sin egen badestrand, Svanemøllestanden, i Svanemøllebugten samt Søerne.

Østerbro har også meget kultur at byde på. Der er kunstmuseet Den Hirschsprungske samling, Statens Museum for Kunst, Den Frie Udstillingsbygning Østerbro teater mm.

På Østerbro kan du også opleve Kastellet, Sankt Kjelds plads, Zoologisk museum og blive underholdt i Experimentarium og Øbro-Hallen.

I den østlige bydel finder du  både mode, interiør og et hav af dansk design. Der er mulighed for at købe eksklusivt design og gå på opdagelse i vintage butikker.

Vi står klar til at hjælpe dig med din bolighandel i og omkring Østerbro. Hvis du skal sælge, kan du læse om, hvad du skal være opmærksom på som sælger her.

Kontakt Husadvokaten i dag

Husadvokaten står klar til at hjælpe dig. Den første, indledende samtale er altid gratis, og vi tilbyder altid faste priser. Du kan kontakte os ved at udfylde kontakteformularen eller ved at ringe 70 10 13 30. Vi har mage års erfaring med ejendomshandler og har en høj ekspertise på området. Vi hjælper dig trygt i hus og er med dig hele vejen. Klik for at se alle de steder, hvor vi har lokalkendskab.