Boligadvokat Østerbro

Erfaren boligadvokat på Østerbro

Vi er din boligadvokat på Østerbro. Vi har stor erfaring og lokal viden, der hjælper dig trygt i hus med din bolighandel. Vi tilbyder juridisk rådgivning og tjekker alle dokumenter i din bolighandel.

Husadvokaten hjælper med alt det praktiske

Vi giver juridisk rådgivning og gennemgår handlens dokumenter og udarbejder både købsaftalen og skødet. En advokat er din samarbejdspartner.

En boligadvokat har stor erfaring med fast ejendom.

Ejendomsmægleren varetager sælgers interesser, og derfor er det relevant for køber at have en boligadvokat som sin samarbejdspartner, der varetager købers interesser.

Boligadvokater er med fra start til slut i handlen.

Din boligadvokat er din rådgiver i dit boligkøb og giver dig en gennemgang af dokumenterne og din købsaftale. Der er meget at forholde sig til ved salg af fast ejendom. En advokat er din rådgiver og hjælper ved din handel. Du kan få advokatrådgivning til en fast pris ved Husadvokaten.

Hav styr på disse dokumenter ved din bolighandel

Vi giver dig professionel rådgivning igennem hele forløbet. Derudover gennemgår vi alle dokumenter. Både købsaftalen, salgsopstilling, refusionsopgørelsen, tilstandsrapport, tilbud på ejerskifteforsikring, el rapport osv.

Vi udarbejder også købsaftalen og skøde. Når skødet er underskrevet af både køber og sælger skal der ske tinglysning. Vi er din samarbejdspartner, der hjælper ved eventuelle problemer. Der er mange dokumenter, og en bolighandel bliver let uoverskuelig. En boligadvokat har overblikket og sikrer, der ikke kommer ubehagelige overraskelser.

Du kan læse mere om, hvad man skal være opmærksom på, hvis man står i et boligkøb her.

Vi er din lokale boligadvokat på Østerbro

Østerbro opdeles i Indre og Ydre Østerbro og ligger i den nordlige del af Københavns Kommunen. Østerbro byder både på havn og Øresund. Østerbro er mellem stranden og city bydelen i København, der både er familievenlig, pæn, eksklusiv og afslappet.

Østerbro har mange delikatesse og designbutikker. Derudover har Østerbro mange fine restauranter og cafeer.

Østerbro byder på grønne oaser bland andet Fælledparken. Bydelen har derudover landets nationale fodboldstadion Parken. Parken byder ikke kun på fodboldkampe, men også koncerter med internationale stjerner. Derudover har Østerbro egen badestrand, Svanemøllestanden, i Svanemøllebugten. Derudover har Østerbro også Søerne.

Østerbro har også meget kultur at byde på. Der er Den Hirschsprungske samling, Statens Museum for Kunst, Den Frie Udstillingsbygning Østerbro teater osv.

Østerbro har også Kastellet, Sankt Kjelds plads, Zoologisk museum. På Østerbro kan du også blive underholdt i deres Experimentarium og Øbro-Hallen.

Shopping er også en mulighed på Østerbro. Der er både mode, interiør og en masse dansk design. Der er mulighed for at købe eksklusivt design og forskellige vintage butikker.

Vi står klar til at hjælpe dig med din bolighandel. Hvis du ikke står og skal købe bolig, man skal sælge, kan du læse om, hvad du skal være opmærksom på som sælger her.

Kontakt Husadvokaten i dag

Husadvokaten står klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uforpligtende samtale. Du kan kontakte os ved at udfylde kontakteformularen eller ved at ringe 70 10 13 30.

Hos Husadvokaten har vi faste priser. Vi har stor erfaring med ejendomshandel og har en høj ekspertise. Vi hjælper dig i hus. Kom et skridt videre ved at klikke her. Du kan se vores lokationer her.