Boligadvokat Nyborg

Skal du til at købe eller sælge bolig i Nyborg, så kom sikkert i hus med en erfaren boligadvokat fra Husadvokaten.com

En boligadvokat kan være et af dine vigtigste træk. Både køb og salg af bolig indebærer gennemlæsning af utallige vigtige dokumenter – som købsaftale, lokalplan og tingbogsattest. Heri er der termer, du ikke møder hver dag. Så vil du undgå at støde ind i ubehagelige overraskelser, når du endelig finder drømmehuset, så er en boligadvokat det helt rigtige valg. Vi kender alle termer – og guider dig selvfølgelig igennem og giver overblik.

En boligadvokat kan sikre, at du kommer trygt i hus i Nyborg

Boligadvokaterne hos Husadvokaten er specialister i at rådgive, når du skal eller købe en bolig. Vi hjælper dig sikkert i havn i forbindelse med dit huskøb- eller salg. Vi rådgiver hundredvis af danskere i forbindelse med deres bolighandel hvert år, og det har vi gjort siden 1987. Vi gennemgår alle dokumenter og rådgiver dig gennem hele processen – og det gælder, uanset om du skal sælge eller købe en bolig. Vi står klar til at hjælpe dig fra ét af vores tre kontorer.

Om Nyborg

Lige inden turen over Storebælt fra Fyn til Sjælland ligger der en by. Nyborg sætter med sin fine udsigt over vandet de perfekte rammer for din nye bolig. Her får du gode trafikforbindelser til både Odense, Jylland og Fyn – så du er optimalt placeret på landkortet. I Nyborg finder du gode kultur- og naturoplevelser, og her trives børnefamilier med det gode udbud af skoler og aktiviteter.

Så er det nu, du tager skridtet og flytter til Nyborg – eller skal du sælge din bolig, så står vi klar til at hjælpe dig. Første spørgsmål er gratis, og så tager vi den derfra. Med vores store ekspertise som boligadvokater kan vi med sikkerhed gøre en forskel i din bolighandel. Klik her for at blive kontaktet!

Du kan se vores prisliste her og læse nærmere om vores priser her:

 

BERIGTIGELSE
4.500 kr.
Udarbejdelse og kontrol af skøde
Tinglysning af skøde
Refusionsopgørelse
Gennemgang af købsaftalen
Indhentelse af bilag
KONTAKT OSKONTAKT OS
SELVSALG
15.000 kr.
Udarbejdelse og kontrol af skøde
Tinglysning af skøde
Refusionsopgørelse
Gennemgang af købsaftalen
Indhentelse af bilag
KONTAKT OS KONTAKT OS