Boligadvokat Lyngby

Din egen boligadvokat i Lyngby

Mangler du en erfaren boligadvokat i og omkring Lyngby? Husadvokaten har et stort lokalt kendskab og kan hjælpe dig trygt i hus.

Få råd og vejledning fra en erfaren boligadvokat

Husadvokaten har mange års erfaring med fastejendom og alle emner herunder. En boligadvokat giver juridisk rådgivning og holder overblikket for dig i forbindelse med din bolighandel. Der er mange dokumenter og regler forbundet med at købe eller sælge din bolig.  Vi er dine danske boligadvokater, der er med dig igennem hele processen i dit boligkøb.

Ejendomsmægler anses ofte for at være sælgers repræsentant, og vil derfor som udgangspunkt varetage sælgers interesser. Derfor er det relevant for køber at have en boligadvokat, der kan varetage købers interesser og give dig uvildig og professionel rådgivning. Vi er din boligadvokat i Lyngby, der hjælper dig godt igennem din bolighandel.

Hvilke dokumenter skal du have styr på?

En bolighandel bliver let uoverskuelig, fordi der er mange dokumenter involveret og generelt meget at holde styr på. Vi er din samarbejdspartner, der står klar til at hjælpe dig.

Vi kan hjælpe dig med at få udarbejdet købsaftalen og skødet, mens vi gennemgår handlens vigtigste dokumenter. De vigtigste dokumenter i en bolighandel kan bl.a. være lokalplan, BBR-ejermeddelelsen, købsaftalen, tingbogsattesten og skødet.

En bolighandel vil for de fleste være den største økonomiske beslutning de kommer til at stå overfor. Det er derfor vigtigt at du har styr på alle handles detaljer og hvordan du står juridisk skulle der opstå ubehagelig og uforudsete overraskelser.

Det er vigtigt at indsætte et advokatforbehold, inden du har underskrevet købsaftalen. På den måde kan din boligadvokat tjekke købsaftalen og dokumenterne i handlen, før handlen endeligt går igennem. På den måde har din boligadvokat mulighed for at sige til, hvis vi oplever at der er noget, der ikke stemmer overens med loven eller der er noget, der kan skabe problemer for dig på et senere tidspunkt.

Som køber kan et boligkøb let være uoverskueligt. Klik her for at læse mere om, hvad man skal være opmærksom på som køber.

Står du og gerne vil sælge din bolig? Klik her for at læse mere om, hvad du som sælger skal være særlig opmærksom på. 

Kom godt i hus i Lyngby

Lyngby byder på alt for enhver smag med både shopping, kulturliv og flot natur.

På søerne kan du bl.a. opleve bådfart og teater.  Der er mange smukke naturoplevelser i og omkring Lyngby. Derudover er der Dyrehaven med skov, søer, sletter og bakker. Der er masser af dyreliv og i Dyrehaven er kongens jagtslot, Eremitagesslot.

Fortun Fort og Lyngby Fort kan også opleves i Lyngby, mens kunsten kan nydes Sophienholm med grønne arealer og skulpturpark. Det er også muligt at se Sorgenfri slot og slotshave. Oplev historiens vingesus på Frilandsmuseet, Mølledalen og Industriens vugge.

Lyngby har mange shopping muligheder og rig mulighed for at komme ud og spise på mange hyggelige caféer og restauranter.

I Lyngby er der liv og mulighed for at opleve byens mange forskellige arrangementer, events og koncerter

Kontakt husadvokaten – boligadvokat Lyngby

Hos Husadvokaten finder du dine danske boligadvokater, der kan rådgive dig i hele landet. Vi er med fra start til slut i din bolighandel og tilbyder altid faste priser. Du kan se vores prisliste her. 

Kontakt os for en gratis og uforpligtende samtale. Du kan kontakte os på kontaktformularen eller ringe på telefon 70 10 13 30 allerede i dag.

Vi har kontorer i Aarhus, Horsens og Fredericia, men hjælper klienter i hele landet. Husk, den første, uforpligtende samtale er altid gratis.