Boligadvokat Kolding

At handle bolig kan være temmelig kompliceret for den uerfarne. Hvad skal købsaftalen indeholde, hvilke forbehold skal der tages, og hvad skal fremgå af tilstandsrapporten? Det er blot nogle af de mange emner, det kan være svært at kende reglerne for, hvis man ikke har virke inden for boligadvokatbranchen. Derudover vil det være et ekstra plus at lade en af vores yderst kyndige advokater hos Husadvokaten varetage din handel i eller omkring Kolding.

Om Kolding

Med sine knap 60.000 indbyggere er Kolding Danmarks syvende største by. Kolding er blevet en eftertragtet by at bo i. Det er en universitetsby, der sikrer, at byens indbyggere tilfører ny energi og liv til byen. Købstaden har en charmerende bymidte, hvor der hersker en rigtig hyggelig stemning. Derudover er der nyudstykninger til parcelhuskvarterer, som falder godt i tråd med byens udvikling.

Hvis du står over for en handel – enten køb eller salg i Kolding – så kontakt os, så vi sammen kan finde ud af, hvad netop du har brug for i din bolighandel. Vi har bl.a. kontor i Aarhus, Horsens og Fredericia men vi er landsdækkende

Vi er klar til at hjælpe dig – klik her!