Boligadvokat København

Din full-service boligadvokat til bolighandler i København

Sådan hjælper Husadvokaten dig med en tryg bolighandel

En boligadvokat kan give dig en kompetent rådgivning i forbindelse med dit boligkøb.

Husadvokaten.com udgør den ejendomsretlige afdeling af Advokatgruppen. Vi har kontorer i Horsens, Aarhus og Fredericia, men rådgiver om og assisterer med ejendomshandler over hele landet. Står du med en bolighandel i København, så tøv ikke med at kontakte os i dag på 70 10 13 30 eller udfyld vores kontaktformular. Den indledende snak er gratis, så vi sammen kan blive klogere på, hvordan vi bedst hjælper dig med din forestående bolighandel.

Det er din sikkerhed for, at der ikke kommer ubehagelige overraskelser. Advokaten tjekker dokumenterne og sikrer handlen overholder de juridiske krav. Advokaten giver dig rådgivning og sikrer overblikket og en god oplevelse gennem din bolighandel. Advokaten kan også hjælpe med udarbejdelse af skødet. Du kan læse mere om skødet her.

Husk du kan altid kontakte Husadvokaten.com for en uforpligtende samtale på 70 10 13 30.

Landsdækkende boligadvokater, der har kendskab til boligmarkedet i København

Du får sikkerhed og en samarbejdspartner ved at vælge en boligadvokat fra Husadvokaten.com. Ud over dette får du også vores store erfaring og viden inden for netop bolighandler, som er vores ekspertområde. Hos os finder du erfarne og specialiseret boligadvokater med stor viden om området i og omkring København.

Når beslutningen, om at skulle have en ny bolig, først er truffet, begynder bekymringerne og spørgsmålene måske så småt at trænge sig på. Der er nemlig mange overvejelser forbundet med en ejendomshandel – mange flere, end du måske havde forventet. Under en ejendomshandel er det vigtigt at have en repræsentant, der kun varetager dine interesser. En boligadvokat, som kender til alle paragraffer, og ved hvad der eksempelvis skal tinglyses. Samtidig kan en boligadvokat fortælle dig, netop hvorfor et advokatforbehold kan være altafgørende. Som mange ved, er ejendomsmægler altid sælgers mand. Som køber er det derfor vigtigt, at du har din egen partner i form af en boligadvokat, der kan give dig kompetent og uvildig rådgivning.

En boligadvokat giver dig juridisk rådgivning fra start til slut. En boligadvokat er både relevant, hvis der foretages et salg med ejendomsmægler, da ejendomsmægleren er sælgers repræsentant. En boligadvokat er dog også relevant, hvis der foretages salg uden om en ejendomsmægler, da boligadvokaten har indgående kendskab til de juridiske aspekter omkring en handel med fast ejendom. Der er mange dokumenter at holde styr på, og derfor er der flere, der vælger at bruge en boligadvokat.

En ejendomshandel har mange aspekter, og derfor er en advokat med til at sikre, at der ikke kommer ubehagelige overraskelser. Vi gennemfører handlen med dig. Vi er der gennem hele forløbet. Du kan altid ringe til os en uforpligtende snak. Ring på telefon 70 10 13 30 allerede i dag.

København – en moderne storby

Danmarks hovedstad København har af, udenlandske medier, tidligere været kåret som verdens bedste by at bo i – og med god grund. København har med sin optimale placering lidt af det hele. Byen byder på både havet, naturoplevelser, shopping, spændende arkitektur, kunst og ikke mindst bider af danmarkshistorien hvor end i byen, du befinder dig. Herudover er København også internationalt kendt for sin gastronomi med utallige restauranter og cafeer med mad i verdensklasse.

Som en af de få byer i verden, kan du nyde København på cykel, da byen har et veletableret trafiksystem med plads til cyklisterne.

Få den rette advokathjælp ved både køb og salg i København

En boligadvokat rådgiver omkring alle dokumenterne, både købsaftalen, el rapport mm.

Vi er der gennem hele processen, og giver kompetent rådgivning i dit køb af fast ejendom. Både køber og sælger kan have brug for en advokat. Vi kan hjælpe dig videre med din bolighandel.
Hvis du skal købe bolig, kan du læse mere her.

Det er vigtigt med en advokat, der har lokalt kendskab. Vi har mange års erfaring og kender København. Men hvorfor vælge bolig i København?

Bolig i København – få hjælp af en boligadvokat

København har alt, du kunne lede efter. Et utal af skoler og uddannelser, fantastiske shoppingmuligheder, historie, nyskabelse, arkitektur og den spændende nerve, som kun Danmarks hovedstad kan have. Her er der både turister, tilflyttere og ”indfødte”.

Hvis du er på udkig efter en boligadvokat, der kan varetage alle advokatsager inden for køb eller salg af bolig, så tag os med helt fra starten. Vi kan bl.a. forklare dig om alt, hvorfor et advokatforbehold er én af de vigtigste ting at anskaffe sig, når du vil købe en bolig. Dermed kan du komme ud af handlen, også kort tid efter du har skrevet under. På den måde undgår du retssager og andre uoverensstemmelser med sælger på et senere tidspunkt.

Tag kontakt allerede i dag og bliv ringet gratis op. Vi står klar til at hjælpe dig med bolighandlen, så du kun skal fokusere på at pakke i flyttekasser og snart sætte fødderne i din nye drømmebolig. Klik her og kom videre til den bedste boligadvokat med top-anmeldelser . Du er med til at sikre, at du får en handel uden bekymringer, usikkerheder eller problemer med en god boligadvokat i København!

Bevar overblikket i din bolighandel

Den typisk proces i bolighandel starter med, at du indfører et advokatforbehold i købsaftalen, når du underskriver. Du kan læse mere om advokatforbeholdet her. Det er utrolig vigtigt og er en måde hvorpå advokaten får lov til at tjekke købsaftalen igennem. Det er også en mulighed for køber til at komme ud af aftalen.
Når købsaftalen er tjekket og alle dokumenter er gennemgået, vil advokaten godkende aftalen. Næste step er at banken orienteres og der oprettes skøde. Skødet udarbejdes typisk af købers advokat. Skødet skal tinglyses og der skal laves refusionsopgørelse.

Køber skal dog også huske at være opmærksom på andre ting, som energimærke, tilstandsrapport, og ejerskifteforsikring.
Du kan læse mere om en ejendomshandels forløb her.

Det kan som ovenfor nævnt både være relevant for køber, men også for sælger at have en advokat. Du kan læse mere om sælgers forløb ved slag af fast ejendom her.

En erfaren boligadvokat i København nær dig

En boligadvokat i København, der varetager dine interesser

En dygtig boligadvokat vil kort sagt kunne hjælpe dig sikkert og helskindet igennem købsprocessen, hvor dine interesser er i fokus. Dermed kan vi give dig tryghed i en proces, som hurtigt kan virke uoverskuelig.

Boligadvokaterne hos Husadvokaten er specialister i ejendomshandel og boligkøb, som sikrer dig en god nattesøvn i forbindelse med huskøbet. Vores advokater rådgiver hundredvis af personer hvert år og har gjort det i mange årtier. Derfor har vi stor erfaring, som kommer dig til gode, når vi skal hjælpe dig med din bolighandel. Uanset om du skal købe eller sælge din bolig, er en boligadvokat med speciale i København én af de vigtigste beslutning, du kan tage i forløbet.

5 gode grunde til at vælge Husadvokaten.com aarhus horsens fredericia boligadvokat boligrådgivning

Hvad koster en boligadvokat i København?

Da ingen handel er helt ens, er det vigtigt for os at aftale med dig om din ejendomshandel. Det er vigtigt vi kender dine ønsker og dine behov.

Hos os er den første samtale gratis. Ved den første samtale danner vi os et overblik over sagen. Du kan altid foretage et gratis opkald.
Efter første samtale har vi et indtryk af sagens omfang. Vi har derfor god mulighed for at lave en fast prisfastsættelse. Hvis du ønsker at have os som din boligadvokat, og give dig den videre rådgivning, vil vi forinden sørge for at give dig en fast pris.

Prisen er konkurrencedygtig og fair. Vi har også en vejledende prisliste, der kan give dig en idé om, hvad prisen cirka er. Du skal dog være opmærksom på, at prisen på listen er vejledende.
Husadvokaten.com tilbyder særdeles skarpe priser, og du kan se vores vejledende prisliste her.

Ingen handel? Ingen regning!

Ved Husadvokaten.com arbejder vi med et koncept vi kalder “Ingen handel – ingen regning”. Det vil sige, at vi ikke sender en regning, såfremt der ikke kommer nogen aftale. Der gælder nogle særlige betingelser til dette. Læs meget mere om ingen handel- ingen regning lige her. 

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale, og så finder vi sammen den rette løsning for dig.
Husadvokatens boligadvokat i København tilbyder både erfaren advokathjælp i din bolighandel. Vi tilbyder i mange tilfælde, Ingen handel – ingen regning. Udfyld kontakformularen og bliv kontaktet af en advokat. Den første, indledende samtale er altid gratis.

Kontakt os i dag – for en gratis indledende samtale

Vi sikrer dig en tryg hushandel, hvor du får en grundig gennemgang af købsaftalen og alle dokumenterne den består af – det gælder også i hastesager. Vi hjælper dig hele vejen igennem dit boligkøb.

Står du overfor et boligkøb, er det vigtigt at drøfte handlens dokumenter med en boligadvokat, der har erfaring på området. Ring 70 10 13 30 eller udfyld kontaktformularen lige her.