Boligadvokat Ikast

Ved du, om du har brug for en boligadvokat?

Det har du, hvis du er i gang med at købe eller sælge dit hus. Vi tilbyder det juridiske overblik over handlen, så du ikke behøves have det. Vi gennemgår alle relevante dokumenter i en bolighandel – dvs. bl.a. købsaftale, salgsopstilling, tilstandsrapport,  skøde og tingbogsattest. Som boligadvokater kender vi både til rådgivning, når det gælder juridiske dokumenter, men også i forhold til juridiske punkter inden for forskellige hustyper.

Derfor er vi din samarbejdspartner, når du står over for en bolighandel – og vi er altid på din side. Med vores ekspertviden undgår du ubehagelige overraskelser under og efter dit huskøb.

Om Ikast

Ikast har en skøn beliggenhed midt i Jylland i Ikast-Brande kommune. Her er der god trafikforbindelse til resten af Midtjylland – også ved hjælp af den nye Silkeborgmotorvej og togstationen i byen. Ikast har omkring 15.000 indbyggere, smuk natur og et rigt foreningsliv.

Vi har kontor i Aarhus, Horsens og Fredericia, men hjælper hver dag vores kunder med at sælge og købe ejendommen i hele Danmark. I bolighandlen kan vi også give dig overblik og tryghed. Du får selvfølgelig svar på dit første spørgsmål, når du kontakter os, og så tager vi den derfra og planlægger vores samarbejde. Klik her for at komme videre.