Boligadvokat Horsens

Skal du købe eller sælge bolig i Horsens og omegn? Så har du brug for en dygtig boligadvokat i Horsens, med kenskab til lokalområdet. Vi er klar til at hjælpe dig i dag – læs med her eller kontakt os nu.

Gratis samtale i dag: Ingen handel, ingen regning

Hos Husadvokaten.com kan du altid få en GRATIS vurdering af din sag inden opstart. Vi har hjulpet mange glade husejere med at købe og sælge bolig i Horsens og omegn – og vi vil også meget gerne hjælpe dig med at skabe tryghed omkring din hushandel. Det eneste du skal gøre er at kontakte os via kontaktformularen på denne side – og så vender vi hurtigt tilbage. Bliver handlen ikke til noget, vil du heller ikke få en regning fra os.

Sådan kan en boligadvokat i Horsens hjælpe dig

Har du fundet drømmeboligen? Vi står klar til at hjælpe dig. For mange er et boligkøb livets største økonomiske investering og der er naturligvis mange overvejelser forbundet med at købe bolig. Et boligkøb eller salg er langt mere end skødeskrivning og tinglysning af skødet, da der er mange faldgruber, som man skal sikre sig imod, hvis man ikke vil ende med en dårlig hushandel.

Få specialist rådgivning hos Husadvokaten

Hos Husadvokaten.com har vi i mange år beskæftiget og specialiseret os inden for rådgivning ved køb og salg af ejendomme, herunder rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, sommerhuse og landbrug m.v. Der er altså ikke en ejendomstype som vi ikke kan hjælpe med. Er der nogle helt særlig forhold gældende i din situation, står vi også klar til at hjælpe. Eksempelvis kan det være nødvendigt at få oprettet et testamente hvis I er førstegangskøbere.

Derudover kan det i nogle tilfælde være nødvendigt at få gennemgået en lejekontrakt af en advokat. Det kan eksempelvis være i forbindelse med forældrekøb. I nogle tilfælde kan udarbejdelsen af en samejeoverenskomst og ægtepagt også være relevant i forbindelse med en bolighandel.

Det hjælper en boligadvokat med

Vores erfarne boligadvokater i Horsens hjælper dig med at finde de forhold, der skal tages højde for, inden huskøbet gennemføres. Vi gennemgår alle dokumenterne og rådgiver dig sikkert gennem hele processen, som er med til at sikre de bedste vilkår for dig. Du får blandt andet juridisk rådgivning omkring købeaftalens indhold, tilstandsrapporten og dens betydning, finansiering og forsikring samt håndtering af alt papirarbejdet og alle aspekter i forbindelse med skøde og refusionsopgørelse. En boligadvokat kan hjælpe dig med at sørge for at alle dokumenter giver mening for dig og sørger for at du er med i hele forløbet.

Så er du på udkig efter en boligadvokat i Horsens så kontakt os allerede nu. Så kan vi være med gennem hele processen og støtte dig bedst muligt og give dig en sikker bolighandel.

Ejendomsmæglere vs. boligadvokater

I Danmark fungerer ejendomsmægleren som sælgers repræsentant, og det er derfor vigtigt, hvis du er køber, at du har en advokat, der kan rådgive dig med dine interesser i mente. Før du overtager ejendommen er der nemlig en lang række dokumenter, der skal gennemgås. Eksempelvis skal købsaftalen, en tilstandsrapport og salgsopstillingen gennemgås, så alle parter i handlen kan stå inde for det inden man underskriver købsaftalen og en overtagelse kan ske.

Få en boligadvokat med kendskab til lokalområdet

Husadvokaten er en del af advokatgruppen, som siden 1987 har ydet professionel, juridisk rådgivning til bolighandler i og omkring Horsens-området. Vores kompetente og erfarne boligadvokater har stor erfaring med boliger i lokalområdet. Ønsker du komme sikkert hus med din bolighandel så tøv ikke med at tage fat i en boligadvokat der helt bekendt med lokalområdet og med hovedkontor i Horsens midtby. Står du og skal flytte til Horsens kommune så tøv ikke med at tage kontakt Husadvokaten, der består af en stor gruppe professionelle og erfarne boligadvokater.

Hvad koster en boligadvokat i Horsens?

Vi rådgiver som sagt ved alle typer af bolighandler. Det gælder alt fra liebhaverejendomme, selvsalg, andelsboliger, forældrekøb, projekthandler, grundhandler, mm. Derudover hjælper vi også med udarbejdelse af samejeoverenskomst, ægtepagt, testamente, lejekontrakt i forbindelse med forældrekøb, anfordringsgældsbrev og fremtidsfuldmagter. Der vil være udgifter forbundet med boligrådgivning. Vi sikrer dog at vores pris altid er billig mens vi garanter uvildig rådgivning og repræsentant der er på din side. Med en advokat undgår du også unødig risiko i forbindelse med bolighandlen. Du finder vores fulde priseliste på siden her.

Få rådgivning til din bolighandel i Horsens

Husadvokaten består af et team af erfarne og kompetente boligadvokater, der alle kan hjælpe dig med enhver form for køb og salg af fast ejendom. Med en erfaren boligadvokat er du sikker på at komme godt i mål med din bolighandel, da der er mange ting man skal være opmærksom på, når man køber eller sælger en bolig. Uanset hvilken type bolig du køber eller sælger, vil der være en lang række bilag – typisk på mange hundrede sider. Vi hjælper dig med at få gennemgået disse mange sider og og få kontrolleret at købsaftalen f.eks. stemmer overens med de vilkår, du har aftalt med køber eller sælger. Din boligadvokat vil altid gennemgå de mange vigtige detaljer der i forbindelse med en bolighandel.

Står du overfor en bolighandel i Horsens, så tøv ikke med at tage kontakt til os allerede i dag.

Hos husadvokaten får du altid:

  • Rådgivning der sikrer dine interesser i forbindelse med dit boligkøb. Som nævnt er ejendomsmægleren sælger repræsentant og derfor er det vigtigt med en advokat der varetager og sikrere dine interesser.
  • En fast pris, der bliver aftalt på forhånd. Vi arbejder med gennemsigtighed og vi aftaler derfor altid prisen på forhånd.
  • Rådgivning fra en erfaren boligadvokat. Vi har over 30 års erfaring på området og vi har derfor set det meste.
  • Gennemgang af alle dokumenter der er vigtige for handlen
  • Kontakt med banken og ejendomsmægleren, så du på den måde slipper for at have kontakten med din bank og din ejendomsmægler
  • Ingen handel, ingen regning. Skulle uheldet være ude og bolighandlen gå i vasken, vil du ikke blive opkrævet nogen regning fra vores side

Har du brug for rådgivning?

Kontakt os på telefon 70 10 13 30 for en uforpligtende og indledende snak om, hvordan du kan bruge en boligadvokat i Horsens som vil være med dig under hele forløbet. Vi arbejder altid et udgangspunkt om at kommunikere Ret Ligetil og har gjort det siden 1987, hvor vi startede vores kontor i Horsens. I årenes løb har vores kontor været i stor vækst og har i den forbindelse affødt Husadvokaten.com, som beskæftiger et skarp team af sekretærer og advokater alle specialiserede indenfor bolighandler. Er ud interesseret i at få kompetent rådgivning i forbindelse med dit boligkøb eller dit boligsalg, så udfyld formularen herunder eller i siden og bliv ringet op af en boligadvokat.

Har du brug for hjælp til noget af følgende?

Boligadvokat Salg hushandel bolighandel hussalg advokat boligadvokatpris boligadvokat advokat horsens fredericia århus advokatgruppen huskøb ejendomshandel boligkøbBoligadvokat - Salg pris hushandel ejendomshandel huskøb horsens fredericia århus

 

Husadvokaten.com – Din boligadvokat i Horsens

Advokatgruppen Horsens

Kontakt os direkte på telefon: 70 10 13 30

Åbningstider for kontoret i Horsens:

Mandag 8:00 – 16:00
Tirsdag 8:00 – 16:00
Onsdag 8:00 – 16:00
Torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 15:00

Emil Møllers Gade 41 B, 1 sal.
8700 Horsens