Boligadvokat Horsens

For mange er et boligkøb livets største økonomiske investering og der er naturligvis mange overvejelser forbundet hermed. Et huskøb er langt mere end skødeskrivning og tinglysning af skødet, da der er mange faldgruber, som man skal sikre sig imod, hvis man ikke vil ende med en dårlig handel.

Hos Husadvokaten har vi i mange år beskæftiget og specialiseret os inden for rådgivning ved køb og salg af ejendomme. Vores erfarne boligadvokater i Horsens hjælper dig med at finde de forhold, der skal tages højde for, inden huskøbet gennemføres. Vi gennemgår alle dokumenterne og råder dig sikkert gennem hele processen, som er med til at sikre de bedste købsvilkår. Her vil køber blandt andet få juridisk rådgivning omkring købeaftalens indhold, tilstandsrapporten og dens betydning, finansiering og forsikring, samt håndtering af alt papirarbejdet.

Så er du på udkig efter en boligadvokat i Horsens så kontakt os allerede nu. Så kan vi være med gennem hele processen og støtte dig bedst muligt. Klik her!


Husadvokaten – Horsens

Kontakt os direkte på telefon: 70 10 13 30

Åbningstider for kontoret i Horsens:

Mandag8:00 – 16:00
Tirsdag8:00 – 16:00
Onsdag8:00 – 16:00
Torsdag8:00 – 16:00
Fredag8:00 – 15:00

Emil Møllers Gade 41 B, 1 sal.
8700 Horsens 

 

"Vi fik en fantastisk rådgivning i forbindelse med vores huskøb. Vi kunne ikke forestille os en bedre advokat hjælp end fra Husadvokaten."

5 / 5