Boligadvokat Horsens

Skal du købe eller sælge bolig i Horsens og omegn? Så har du brug for en dygtig boligadvokat i Horsens med kendskab til lokalområdet.
Vi er klar til at hjælpe dig i dag – læs med her eller kontakt os nu.

Boligadvokat med kontor i Horsens

Har du fundet drømmeboligen? Vi står klar til at hjælpe dig.

For mange er et boligkøb livets største økonomiske investering og der er naturligvis mange overvejelser forbundet med at købe bolig. Et boligkøb eller salg er langt mere end skødeskrivning og tinglysning af skødet, da der er mange faldgruber, som du skal sikre sig imod, hvis du ikke vil ende med en dårlig hushandel.

Boligadvokat

Hos Husadvokaten.com kan du altid få en GRATIS vurdering af din sag inden opstart. Vi har hjulpet mange glade husejere med at købe og sælge bolig i Horsens og omegn – og vi vil også meget gerne hjælpe dig med at skabe tryghed omkring din hushandel. Det eneste du skal gøre er at kontakte os – og så vender vi hurtigt tilbage.

Bliver handlen ikke til noget, vil du ikke få en regning fra os.

Det hjælper en boligadvokat i Horsens med

Vores erfarne boligadvokater i Horsens hjælper dig med at finde de forhold, der skal tages højde for, inden huskøbet gennemføres. Vi gennemgår alle dokumenterne og rådgiver dig sikkert gennem hele processen, som er med til at sikre de bedste vilkår for dig. Du får blandt andet juridisk rådgivning omkring købeaftalens indhold, tilstandsrapporten og dens betydning, finansiering og forsikring samt håndtering af alt papirarbejdet og alle aspekter i forbindelse med skøde og refusionsopgørelse.

Vi har i mange år beskæftiget og specialiseret os inden for rådgivning ved køb og salg af ejendomme, herunder rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, sommerhuse og landbrug m.v. Der er altså ikke en ejendomstype som vi ikke kan hjælpe med. Er der nogle helt særlig forhold gældende i din situation, står vi også klar til at hjælpe. Eksempelvis kan det være nødvendigt at få oprettet et testamente, hvis I er førstegangskøbere.

Derudover kan det i nogle tilfælde være nødvendigt at få gennemgået en lejekontrakt af en advokat. Det kan eksempelvis være i forbindelse med forældrekøb. I nogle tilfælde kan udarbejdelsen af en samejeoverenskomst og ægtepagt også være relevant i forbindelse med en bolighandel.

Vi tilbyder altid:

  • Rådgivning der sikrer dine interesser i forbindelse med dit boligkøb. Som nævnt er ejendomsmægleren sælger repræsentant og derfor er det vigtigt med en advokat, der varetager og sikrer dine interesser.
  • En fast pris, der bliver aftalt på forhånd. Vi arbejder med gennemsigtighed og vi aftaler derfor altid prisen på forhånd.
  • Rådgivning fra en erfaren boligadvokat. Vi har over 30 års erfaring på området og vi har derfor set det meste.
  • Gennemgang af alle dokumenter der er vigtige for handlen
  • Kontakt med banken og ejendomsmægleren, så du på den måde slipper for at have kontakten med din bank og din ejendomsmægler
  • Ingen handel, ingen regning. Skulle uheldet være ude og bolighandlen gå i vasken, vil du ikke blive opkrævet nogen regning fra vores side

Ejendomsmægler vs. boligadvokat

I Danmark fungerer ejendomsmægleren som sælgers repræsentant, og det er derfor vigtigt, hvis du er køber, at du har en advokat, der kan rådgive dig med dine interesser i mente. Før du overtager ejendommen er der nemlig en lang række dokumenter, der skal gennemgås. Eksempelvis skal købsaftalen, en tilstandsrapport og salgsopstillingen gennemgås, så alle parter i handlen kan stå inde for det, inden du underskriver købsaftalen og en overtagelse kan ske.

Få en boligadvokat med kendskab til lokalområdet

Husadvokaten er en del af Advokatgruppen, der siden 1987 har ydet professionel, juridisk rådgivning til bolighandler i og omkring Horsens-området. Vi har sågar kontor lige midt i Horsens på Emil Møllers Gade 41b. Vores kompetente og erfarne boligadvokater har stor erfaring med boliger i lokalområdet.

Vores team består af erfarne og kompetente boligadvokater, der alle kan hjælpe dig med enhver form for køb og salg af fast ejendom. Med en erfaren boligadvokat er du sikker på at komme godt i mål med din bolighandel, da der er mange ting du skal være opmærksom på, når du køber eller sælger en bolig. Uanset hvilken type bolig du køber eller sælger, vil der være en lang række bilag – typisk på mange hundrede sider.

Vi hjælper dig med at få gennemgået disse mange sider og og få kontrolleret at købsaftalen f.eks. stemmer overens med de vilkår, du har aftalt med køber eller sælger. Din boligadvokat vil altid gennemgå de mange vigtige detaljer der i forbindelse med en bolighandel.

Står du overfor en bolighandel i Horsens, så tøv ikke med at tage kontakt til os allerede i dag

Hvad koster en boligadvokat i Horsens?

 

BERIGTIGELSE
4.500 kr.
Udarbejdelse og kontrol af skøde
Tinglysning af skøde
Refusionsopgørelse
KONTAKT OSKONTAKT OS
SELVSALG
15.000 kr.
Udarbejdelse og kontrol af købsaftalen
Udarbejdelse og kontrol af skøde
Tinglysning af skøde
Refusionsopgørelse
Indhentelse af bilag
KONTAKT OS KONTAKT OS

 

Vi rådgiver som sagt ved alle typer af bolighandler. Det gælder alt fra liebhaverejendomme, selvsalg, andelsboliger, forældrekøb, projekthandler, grundhandler, mm.

Derudover hjælper vi også med udarbejdelse af

Har du brug for rådgivning?

Kontakt os på telefon 70 10 13 30 for en uforpligtende og indledende snak om, hvordan du kan bruge en boligadvokat i Horsens som vil være med dig under hele forløbet. Vi arbejder altid et udgangspunkt om at kommunikere Ret Ligetil og har gjort det siden 1987, hvor vi startede vores kontor i Horsens. I årenes løb har vores kontor været i stor vækst og har i den forbindelse affødt Husadvokaten.com, som beskæftiger et skarp team af sekretærer og advokater alle specialiserede indenfor bolighandler. Er ud interesseret i at få kompetent rådgivning i forbindelse med dit boligkøb eller dit boligsalg, så udfyld formularen herunder eller i siden og bliv ringet op af en boligadvokat.

Du finder din boligadvokat i Horsens her:

Har du brug for hjælp til noget af følgende?

Boligadvokat Salg hushandel bolighandel hussalg advokat boligadvokatpris boligadvokat advokat horsens fredericia århus advokatgruppen huskøb ejendomshandel boligkøbBoligadvokat - Salg pris hushandel ejendomshandel huskøb horsens fredericia århus