Boligadvokat Fredericia

En boligadvokat, der har lokalt kendskab til Fredericia, kan give dig tryghed i din bolighandel. 

Det er vigtigt med tryghed og kontrol, uanset om man skal købe eller sælge bolig. Det de fleste i bolighandler er bange for, er , at de skal overse noget, således at handlen bliver katastrofal i stedet for vellykket – og i sidste ende måske kommer til at koste unødigt mange penge. Hos Husadvokaten har vi mange års erfaring i handel med alle slags boliger, og vi tager os gerne af din bolighandel i og omkring Fredericia.

Er du på udkig efter en boligadvokat i Fredericia, så klik her!

Husadvokaten – Fredericia

Kontakt os direkte på telefon: 70 10 13 30

Åbningstider for kontoret i Fredericia:

Mandag 8:00 – 16:00
Tirsdag 8:00 – 16:00
Onsdag 8:00 – 16:00
Torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 15:00

Danmarksgade 8
7000 Fredericia 

Om Fredericia

Fredericia er med sine knap 40.000 indbyggere en rigtig købstad beliggende i Jylland. Fredericias centrum er et hyggeligt område, der er omkranset af et af Nordeuropas mest velbevarede voldanlæg fra 1600-tallet. Fredericia er et vigtigt trafikknudepunkt, idet det er en skifteby mellem Fyn (og Sjælland) og Jylland (mod Tyskland, Esbjerg og Århus).

Har du spørgsmål med hensyn til at skulle handle bolig, tilbyder vi dig hjælp, rådgivning og varetagelse af dine interesser. Du kan være sikker på, at vi kun varetager dine interesser, og at vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig til en vellykket bolighandel.