Boligadvokat Ebeltoft

Find din lokale boligadvokat i Ebeltoft

Det er vigtigt med en dygtig boligadvokat uanset, om man skal købe eller sælge hus i Ebeltoft. Vi er din boligadvokat i Ebeltoft, der står klar til at hjælpe dig.

Husadvokaten er din egen boligadvokat i Ebeltoft

Vi hjælper med rådgivning i din bolighandel. Ejendomsmægleren varetager sælgers interesser, og derfor er det relevant for køber at have en boligadvokat til at varetage købers interesser. Det kan også være relevant for sælger at have en boligadvokat. Du kan kan læse mere, om hvad sælger skal være opmærksom på her.

Boligadvokater tjekker alle dokumenterne i bolighandler. Din advokat vil tjekke jeres købsaftale, men din advokat vil også tjekke andre dokumenter som eksempelvis refusionsopgørelse. Med en boligadvokat kommer du trygt igennem din handel og kan bo trygt i din nye bolig.

Vi anbefaler altid at underskrive købsaftalen med et advokatforbehold, så en advokat kan tjekke den. Hvis du vil vide mere om, hvad køber skal være opmærksom på ved en bolighandel kan du læse mere her.

Hvilke dokumenter skal du have styr på?

Når man skal købe en bolig eller sælge en bolig, er der mange dokumenter. Vi hjælper dig både med rådgivning, men også med at gennemgå alle dokumenterne der er i forbindelse med en handel af fast ejendom. Både købsaftalen, salgsopstilling, refusionsopgørelse, lokalplan, tilbud til ejerskifteforsikring, tingbogsattest, el rapport, energimærke, ejendomsforsikring osv. tjekkes igennem.

Der er derfor mange dokumenter, man skal have styr på. Boligadvokaten tjekker dem alle og har overblikket for dig.

Vi hjælper med at udarbejde en købsaftale. Vi hjælper også med at udarbejde et skøde.

Når man skal købe bolig, er det vigtigt med rådgivning, så man ikke får ubehagelige overraskelser. Det gælder uanset, om det er hus, forældrekøb, ejerlejlighed, sommerhus m.m.

Boligkøbet omfatter mange dokumenter og mange penge, derfor er det relevant med en advokat, der varetager dine interesser.

Vi står klar som din advokat i Ebeltoft.

Vi er din boligadvokat med kendskab til Ebeltoft

Ebeltoft har meget at byde på- en hyggelig by med meget natur, der tiltrækker mange turister om sommeren. Det er en smuk havneby, der har mange muligheder.

Derudover har Ebeltoft sandstrande, hvor man kan bade. Der er mange hyggelige steder, derudover har Ebeltoft flotte brostensbelagte gader og bindingsværkshuse. Ebeltoft har en flot natur og gode havefaciliteter. Der er mulighed for forskellige kulturoplevelse, vandaktiviteter og sejllads. Derudover er Mols Bjerge også tæt på.

Maltfabrik og Det gamle rådhus er en af Ebeltoft mange turistattraktioner.

Ebeltoft giver også mulighed for shopping i byens mange gader og torve. Der er også mange gårdhaver, der har specialbutikker og spisesteder. På havnen er også mange butikker, restauranter og cafeer.

Husadvokaten står klar til at hjælpe jer

Husadvokaten står klar med rådgivning fra de bedste boligadvokater. Vi tilbyder en fast lav pris, og du kan kontakte os for en gratis uforpligtende samtale. Du kan komme et skridt videre ved at klikke her.

Vi står klar til at hjælpe dig i hele landet. Du kan se vores lokationer her.