Boligadvokat Ebeltoft

Find en advokat til din bolighandel i Ebeltoft

Det er vigtigt med en dygtig boligadvokat uanset, om man skal købe eller sælge. Husadvokaten.com udgør den ejendomsretlige afdeling af Advokatgruppen. Vi har kontorer i Horsens, Aarhus og Fredericia, men rådgiver om og assisterer med ejendomshandler over hele landet. Vi er din boligadvokat i Ebeltoft, og står klar til at hjælpe dig – ring på 70 10 13 30 eller udfyld vores kontaktformular, for en gratis indledende samtale.

Husadvokaten er din egen boligadvokat i Ebeltoft

Vi hjælper med rådgivning i din bolighandel. Ejendomsmægleren varetager sælgers interesser, og derfor er det relevant for køber at have en boligadvokat til at varetage købers interesser. Det kan også være relevant for sælger at have en boligadvokat. Du kan kan læse mere om, hvad sælger skal være opmærksom på her.

Boligadvokater tjekker alle dokumenterne i bolighandler. Din advokat vil tjekke jeres købsaftale, men din advokat vil også tjekke andre dokumenter som eksempelvis refusionsopgørelse. Med en boligadvokat kommer du trygt igennem din handel og kan bo trygt i din nye bolig.

Vi anbefaler altid at underskrive købsaftalen med et advokatforbehold, så en advokat kan tjekke den. Hvis du vil vide mere om, hvad køber skal være opmærksom på ved en bolighandel, kan du læse mere her.

Hvilke dokumenter skal du have styr på?

Når man skal købe en bolig eller sælge en bolig, er der mange dokumenter involveret i processen. Vi hjælper dig både med rådgivning, men også med at gennemgå alle dokumenterne, der er i forbindelse med en handel af fast ejendom. Både købsaftalen, salgsopstilling, refusionsopgørelse, lokalplan, tilbud til ejerskifteforsikring, tingbogsattest, el rapport, energimærke, ejendomsforsikring osv. tjekkes igennem.

Der er derfor mange dokumenter, man skal have styr på. Boligadvokaten tjekker dem alle og har overblikket for dig.

Vi hjælper med at udarbejde en købsaftale. Vi hjælper også med at udarbejde et skøde.

Når man skal købe bolig, er det vigtigt med rådgivning, så man på den måde mindsker ubehagelige overraskelser i forbindelse med dit boligkøb. Det gælder uanset, om handlen drejer sig om et hus, forældrekøb, ejerlejlighed, sommerhus m.m.

Boligkøbet omfatter mange dokumenter og mange penge, derfor er det relevant med en advokat, der varetager dine interesser.

Vi står klar til rådgive dig om din bolighandel og være din advokat i og omkring Ebeltoft.

Hvad tilbyder Ebeltoft?

Ebeltoft har meget at byde på- en hyggelig by med meget natur, der tiltrækker mange turister om sommeren – en smuk havneby med masser af muligheder.

Derudover har Ebeltoft sandstrande, flotte brostensbelagte gader og bindingsværkshuse, smuk natur og gode havefaciliteter lige indenfor for rækkevidde. Der er mulighed for forskellige kulturoplevelse, – maltfabrikken og det gamle rådhus er blot nogle af Ebeltofts mange turistattraktioner. Derudover ligger Mols Bjerge også tæt på, og naturen i området giver mulighed for diverse vandaktiviteter og sejllads.

Der kan også shoppes i byens mange gader og torve med gårdhaver,  specialbutikker og spisesteder. På havnen finder du også mange charmerende butikker, restauranter og cafeer.

Husadvokaten står klar til at hjælpe jer

Husadvokaten står klar med rådgivning fra de bedste boligadvokater. Kontakt os på 70 10 13 30 – vi tilbyder en fast lav pris, og du kan kontakte os for en gratis uforpligtende samtale.

Vi står klar til at hjælpe dig i hele landet- blandt andet her.