Boligadvokat Amager

Kom sikkert i hus med en boligadvokat på Amager

Har du brug for en boligadvokat til din bolighandel på Amager? Husadvokaten er din lokale boligadvokat. Vi står klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning.

Skal du købe eller sælge bolig på Amager?

En erfaren boligadvokat er din samarbejdspartner i din bolighandel. En boligadvokat ved Husadvokaten giver kompetent rådgivning og giver en tryg og sikker bolighandel.

Du modtager juridisk rådgivning, og advokaten kigger handlens dokumenter igennem.

Vi hjælper med alle aspekter af handlen. Der bliver også udarbejdet købsaftale, og vi kan udarbejde skødet.

Boligadvokaten gennemgår købsaftalen, tilstandsrapport, lokalplan, refusionsopgørelse, salgsopstillingen, el rapport osv. Vi giver en grundig gennemgang af alle disse og sørger for, at du er inddraget i hele processen.

Boligadvokater kender det juridisk sprog og den komplekse jura, der hører med til en bolighandel. Vi tilbyder en komplet rådgivning, solid erfaring og forsikring om at du kommer trygt i hus.

Med en boligadvokat ved din side ved du, om du står overfor et, på papiret, godt eller dårligt køb, og du får alle informationer om dit boligkøb gennemgået med juridisk ekspertise.

Hvorfor skal du vælge Husadvokaten?

Ejendomsmæglerens primære opgave er at rådgive sælger og have sælgers interesser for øje. Man siger derfor at ejendomsmægleren oftest er sælgers repræsentant. Derfor er det relevant som køber at have en boligadvokat, som netop varetager købers interesser og kan yde uvildig rådgivning. En boligadvokat giver komplet rådgivning, hvor advokaten bl.a. vil gennemgå købsaftalen og dokumenterne.

Det eneste køber skal, er at underskrive købsaftalen med et advokatforbehold.

Vi har en bred juridisk baggrund og har et indgående kendskab til fast ejendom og har lokalkendskab til området i og omkring Amager.

Hvis du vil læse mere om, hvad man skal være opmærksom på, når man skal købe bolig, kan du klikke her.

En boligadvokat på Amager med lokalt kendskab

Husadvokaten har stort kendskab til Amager, og står klar til at hjælpe dig med dit boligkøb.

Amager er en ø, der ligger øst for Sjælland udfor København. Amager inddeles i Amager Øst, Amager Vest og Indre by (Christianshavn).

Amager byder på noget for en hver. En stor del af øen er naturområde, hvor der både er landbrug og skov.

På Amager har du også mulighed for shopping, restauranter og cafeer. Amager har både Havnebadet Islands brygge, Den Blå Planet, Kastrup Søbad, Copenhagen Cable Park, Kalvebod Fælled, Copenhagen Surf School, Amager Bio og Copenhill.

Herudover har du også mulighed for at opleve spændende arkitektur på den lille ø i form af Islandsbrygge og Strandparken.

Amager byder på gode muligheder for sport, både fodbold, basket, en masse vandsport mm. Amager strandpark er Københavns største strand, og her er det både muligt at ro i kano, kajak, stand up paddleboarding, surf, kitesurfing, beachvolley og meget mere.

Det er også muligt at genbrugsshoppe på Amager bl.a. i den Blå Hal på Amagerstrand, hvor der ofte er loppemarked.

Hvis du vil læse mere om, hvad man skal være opmærksom på, når man skal sælge bolig, kan du klikke her.

Kontakt Husadvokaten – boligadvokat Amager

Husadvokaten har et indgående kendskab til bolighandler og alle de mange områder, man skal være opmærksom på i den forbindelse. Den første, uforpligtende samtale er altid gratis. Du kan kontakte os via kontaktformularen eller ved at ringe på telefon 70 10 13 30.

Vi har en fast lav pris på erfaren og specialiseret juridisk rådgivning. Vi hjælper dig trygt i hus og er med dig hele vejen.