Boligadvokat Aarhus


Er du i gang med at sælge eller købe bolig i Aarhus?

Så er en boligadvokat i Aarhus den helt rigtige beslutning.

En bolighandel kan meget vel være den største økonomiske beslutning, du skal træffe i dit liv. Og hvad end du er i gang med at købe eller sælge din bolig, vil du støde på vigtige dokumenter som købsaftale, skøde og salgsopstilling. Det kan være noget af en mundfuld, især hvis du ikke kender alle ord og paragraffer. Det er her, vi gerne vil hjælpe dig.

En boligadvokat i Århus er din partner, når du skal sælge eller købe en bolig. Vi står altid på din side og hjælper dig helskindet igennem handlen. Vi kender til alle paragraffer og har specialiseret os i bolighandle igennem mange år. Derfor ved vi, hvad vi taler om – og vi skal nok gennemgå alle de vigtige dokumenter. Så undgår du ubehagelige overraskelser, når handlen er i hus. Du er ikke advokat og derfor kan ingen kræve, at du kender paragraffer, vigtige lovbestemmelser eller andet, der kan gøre, at købsprocessen ikke bliver optimal i sidste ende. En boligadvokat i Aarhus er kort sagt din sikkerhed for, at du får en god købs- eller salgsproces.

En boligadvokat er desuden din sikkerhed for, at du ikke skal bekymre dig, når du skal købe eller sælge din bolig. Vi gennemgår alt, og det er os, der står for at kontakte de relevante parter, hvis vi opdager noget i dokumenterne, der ikke er, som de skal være.

Og vidste du, at du sagtens kan undvære en ejendomsmægler, når du skal sælge dit hus? Men du behøves ikke stå på egne ben af den grund. Find en god boligadvokat i Aarhus, der kender dine vilkår og til alle områder af salgsprocessen. Derved er du sikret, at alle papirer er i orden.


Husadvokaten – Aarhus

Kontakt os direkte på telefon: 70 10 13 30

Åbningstider for kontoret i Aarhus:

Mandag 8:00 – 16:00
Tirsdag 8:00 – 16:00
Onsdag 8:00 – 16:00
Torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 15:00

Kystvejen 17
8000 Aarhus 

Om Aarhus

Smilets by Aarhus er Jyllands hovedstad og Danmarks 2. største by. Med dobbelt-A eller Å har Aarhus en skøn beliggenhed lige ud til havet, hvor havnen summer af liv og travlhed. Aarhus Å løber igennem Aarhus og skaber et hyggeligt caféliv, hvor folk i alle aldre samles, når solen er fremme. Og med kulturtilbud som Aros, Den Gamle By og Moesgaard Museum er der nok at give sig til. Så det er helt forståeligt, hvis det er Smilets By, du har kastet din kærlighed på og derfor gerne vil flytte til.

Hertil hører en god boligadvokat i Aarhus, der altid skaber de bedste vilkår for dig og har dine interesser for øje. Vi har kontor i netop Aarhus og står klar til at hjælpe dig.

Er du ved at købe eller sælge hus i Aarhus? Så er det vigtigt at have en dygtig boligadvokat, som kender boligens område. Det gør vi. Klik her for at komme videre til en god boligadvokat i Århus!

 

"Vi fik en fantastisk rådgivning i forbindelse med vores huskøb. Vi kunne ikke forestille os en bedre advokat hjælp end fra Husadvokaten."

5 / 5