Boligadvokat Aarhus

Husadvokaten i Aarhus

Kontakt os direkte på telefon: 70 10 13 30

Åbningstider for kontoret i Århus:

Mandag 8:00 – 16:00
Tirsdag 8:00 – 16:00
Onsdag 8:00 – 16:00
Torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 15:00

Kystvejen 17
8000 Aarhus 


Skal du sælge eller købe bolig i Aarhus?

– Så er en boligadvokat i Aarhus den helt rigtige beslutning.

En bolighandel kan meget vel være den største økonomiske beslutning, du skal træffe i dit liv. Og hvad end du er i gang med at købe eller sælge din bolig, vil du støde på vigtige dokumenter som købsaftale, skøde og salgsopstilling. Det kan være noget af en mundfuld, især hvis du ikke kender alle ord og paragraffer. Det er her, vi gerne vil hjælpe dig.

Hvad kan vores boligadvokat i Aarhus hjælpe dig med?

En boligadvokat i Århus er din partner, når du skal sælge eller købe en bolig. Vi står altid på din side og hjælper dig helskindet igennem handlen. Vi kender til alle paragraffer og har specialiseret os i bolighandle igennem mange år. Derfor ved vi, hvad vi taler om – og vi skal nok gennemgå alle de vigtige dokumenter. Så undgår du ubehagelige overraskelser, når handlen er i hus. Du er jo nok ikke advokat og derfor kan ingen kræve, at du kender alle paragraffer, vigtige lovbestemmelser eller andet, der kan gøre, at købsprocessen ikke bliver optimal i sidste ende. Din boligadvokat i Aarhus er kort sagt din sikkerhed for, at du får en god købs- eller salgsproces.

En boligadvokat er desuden din sikkerhed for, at du ikke skal bekymre dig, når du skal købe eller sælge din bolig. Vi gennemgår alt, og det er os, der står for at kontakte de relevante parter, hvis vi opdager noget i dokumenterne, der ikke er, som de skal være.

Og vidste du, at du sagtens kan undvære en ejendomsmægler, når du skal sælge dit hus? Men du behøves ikke stå på egne ben af den grund. Find en god boligadvokat i Aarhus, der kender dine vilkår og til alle områder af salgsprocessen. Derved er du sikret, at alle papirer er i orden.

Hvorfor skal jeg vælge Husadvokaten?

Når du samarbejder med boligadvokaterne fra Husadvokaten.com, får du mere end 26 advokaters kompetencer til rådighed. Husadvokaten.com er nemlig en del af Advokatgruppen, og vi kan med garanti sikre, at du kommer trygt i hus. Vores team af erfarne advokater gennemgår alle dokumenter, som er relevante for handlen for at sikre, at den bolig, som køber er, som du forventer.

Når du står og skal købe en bolig, så skal du huske at få et advokatforbehold. Når du har fået indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen, så kan din advokat hjælpe dig med at komme ud af handlen, hvis noget ikke er som forventet. Din boligadvokat fra Husadvokaten kan også hjælpe dig med at forhandle med ejendomsmægler eller sælger selv, hvis nogle vilkår skal ændres efter, at advokaten har gennemgået de relevante dokumenter:

Vi ser desværre ofte, at sælger eller ejendomsmægler glemmer at sende alle relevante dokumenter i første omgang. Hvis du ikke har erfaring med køb og salg af boliger, så er det ikke nemt at vide, hvilke dokumenter, du har krav på at se. Det kan din boligadvokat dog hjælpe dig med.


 

Om Aarhus

Smilets by Aarhus er Jyllands hovedstad og Danmarks 2. største by. Med dobbelt-A eller Å har Aarhus en skøn beliggenhed lige ud til havet, hvor havnen summer af liv og travlhed. Aarhus Å løber igennem Aarhus og skaber et hyggeligt caféliv, hvor folk i alle aldre samles, når solen er fremme. Og med kulturtilbud som Aros, Den Gamle By og Moesgaard Museum er der nok at give sig til. Så det er helt forståeligt, hvis det er Smilets By, du har kastet din kærlighed på og derfor gerne vil flytte til.

Hertil hører en god boligadvokat i Aarhus, der altid skaber de bedste vilkår for dig og har dine interesser for øje. Vi har kontor i netop Aarhus og står klar til at hjælpe dig.

Er du ved at købe eller sælge hus i Aarhus? Så er det vigtigt at have en dygtig boligadvokat, som kender boligens område. Det gør vi. Klik her for at komme videre til en god boligadvokat i Århus!

Find dine lokale boligadvokater i Århus

Husadvokaten er din erfarne boligadvokat. Skal du sælge bolig eller foretage boligkøb i Århus, så er vi sikre på, at vi er den helt rigtige bistand for dig!

En bolighandel kan være en af de største økonomiske beslutninger, du skal træffe i dit liv. Det skyldes blandt andet, at overdragelse af fast ejendom kan være særlig kompliceret og vedrøre mange penge. Du vil derfor støde på mange vigtige og komplekse dokumenter i forbindelse med en sådan aftale. Det omfatter blandet andet dokumenter som købsaftalen, skøde, salgsopstilling, el-rapport samt øvrige dokumenter.

Idet ejendomsmægleren som udgangspunkt varetager sælgerens interesser, er det derfor en god idé at alliere sig med en dygtig boligadvokat, så dine interesser er sikret.

Det er vigtigt med en erfaren boligadvokat, der forstår handlens kompleksitet, så du får en sikker bolighandel. Vores boligadvokater er specialister i bolighandler og vi hjælper dig sikkert igennem processen.

Husadvokaten er blandt andet beliggende i Århus, og vi har stor erfaring med bolighandler ligesom vi har indgående kendskab til dit lokalområde.

Vi sikrer, at du ikke får nogle ubehagelige overraskelser, og vi hjælper derfor både med dit skøde, tinglysning, ejerskifteforsikring, ejerforening, gennemgang af købsaftale. Vi varetager dine interesser i dit boligkøb. Vi er med dig fra start til slut og vores boligadvokater står klar til at hjælpe dig allerede i dag.

Vi er dine erfarne boligadvokater i Århus

En boligadvokat i Århus er din partner, når du skal sælge eller købe bolig. Vi står altid ved din side og hjælper dig helskindet igennem handlen. Vi har specialiseret os i bolighandler igennem mange år, og derfor ved vi, hvad vi taler om.

Vi bistår dig i din sag, så du slipper for at bekymre dig om vigtige lovbestemmelser og juridiske dokumenter. Vi tilbyder juridisk rådgivning gennem hele forløbet, og du kan derfor slappe af og nyde processen. Vores erfarne boligadvokater sørger for, at processen forløber optimalt, således du får en tryg bolighandel.

Din boligadvokat i Århus er derfor din sikkerhed for en god købs- og salgsoplevelse. Hos Husadvokaten er du garanteret en dygtig boligadvokat, der gennemgår alle dokumenter. Derudover står din advokat for al relevant kontakt med øvrige parter, såfremt der måtte opstå behov for kontakt eller yderligere forhandlinger.

Lokalkendskab i Århus

Århus er Danmarks næststørste by med knapt 300.000 indbyggere. På trods af at byen blev grundlagt i vikingetiden, udgør den i dag en af Danmarks yngste byer. Det lyder måske mærkeligt – men det skyldes, at Århus har den største koncentration af studerende i Danmark. Det er derfor oplagt at flytte til Århus, såfremt du ønsker at være en del af en ung og moderne storby.

Århus byder desuden på museer i verdensklasse og mange rejser langvejs fra for at opleve Aros, Moesgård Museum og Den Gamle by. Smilets by emmer af hjerte og sjæl – og med den unge befolkning bliver du mødt af en livlig og dynamisk stemning i gaderne.

Selvom Århus er en ung by, har den noget at tilbyde for alle aldre. Byen har massevis skole- og kulturtilbud, uanset om du har lyst til en tur på museum eller i Musikhuset. Byen er også spækket med shoppingmuligheder, caféer eller restauranter.

For de naturlystne er der også et rig udvalg af muligheder. Århus ligger ned til vandet, hvor der både er mulighed for solbadning eller vandsport ved Bassin 7. Derudover er det mulighed for at udforske Riis Skov eller den skønne natur omkring Højbjerg – hvilket både kan ske i bil, på cykel eller gåben.

Køb bolig i Aarhus – en storby i naturen

I Aarhus er naturen overalt. Byen har skov og stand. Derudover er der inde i byen en masse parker og små oaser. Aarhus er helt perfekt til en vandretur. Derudover har Aarhus forskellige cykelruter, hvor det også er muligt at løbe og gå. Der er blandt andet Kystruten langs vandet, der er også Parkruten, der går gennem tre parker – Universitetsparken, Vennelystparken, og Botanisk Have – i det centrale Aarhus.

Derudover er skovene i og omkring Aarhus også en god måde at nyde naturen med mulighed for en frisk gå-, vandrer- eller løbetur. Man kan også sagtens cykle de forskellige ture. Der er både Marselisborg Skovene, Hestehaven, Kirkeskoven og Havreballe Skov.

Husadvokaten er en del af Advokatgruppen. Et af vores kontorer er beliggende ned til havnen og vi synes Århus er en rivende by i konstant udvikling. Vi forstår derfor godt, hvis du har lyst til at flytte til Århus. Er du således på udkig efter en erfaren boligadvokat i Århus, bistår vi gerne i din næste bolighandel.

Du skal vælge os som boligadvokat fordi

Hvis du vælger en boligadvokat fra Husadvokaten, garanterer vi faglig og dygtig rådgivning i øjenhøjde. Vi imødekommer dine behov, uanset om du ønsker at være en del af processen eller ej. Vi bestræber os altid på at yde faglig kvalificeret rådgivning samtidig med, at vi er til at forstå.

Husadvokaten.com er en del af Advokatgruppen og vi stiller alle relevante kompetencer og bistand til rådighed, så vi sikrer en gennemarbejdet og tryg bolighandel.

Hvordan foregår bolighandlen i Århus

Uanset om du ønsker at købe eller sælge en bolig, kan der være tale om et længere og kompliceret sagsforløb. Der er mange forhold der skal vurderes og tages stilling til.

Vi hos Husadvokaten anbefaler derfor, at du vælger en af vores boligadvokater i Århus, der både har stærke juridiske kompetencer og stort lokalkendskab.

Hvis du vil sælge din bolig

Det typiske forløb i ved salg af bolig vil omfatte flere trin. Som eksempel omfatter det blandt andet:

en ejendomshandels forløb for sælger

Ønsker du en mere detaljeret beskrivelse af de enkelte punkter? Så klik her.

Hvis du vil købe en bolig

Det typiske forløb i et bolig vil omfatte flere trin. Som eksempel omfatter boligkøbet blandt andet:

boligadvokat aarhus horsens fredericia

Ønsker du en mere detaljeret beskrivelse af de enkelte punkter? Så klik her.

Juridiske dokumenter

Når man indgår en aftale om overdragelse af fast ejendom, vil der indgå en del juridiske dokumenter. Vores team af erfarne advokater gennemgår alle dokumenter, for at sikre, at boligen er, som du forventer. Det omfatter blandt andet el-rapport, refusionsopgørelse, skøde samt handlens øvrige dokumenter.

Din boligadvokat fra Husadvokaten kan også hjælpe dig med at forhandle med sælger eller sælgers repræsentant, såfremt nogle vilkår i købsaftalen skal ændres efter handlens dokumenter er blevet gennemgået.

Eksempler på juridiske dokumenter

  • Købsaftale, salgsopstilling og tilstandsrapport.
  • BBR-meddelelse
  • El-rapport
  • Oplysninger ejerforening
  • Skøde
  • Tilbud om ejerskifteforsikring
  • Servitutter
  • Hæftelser på ejendommen
  • Og meget andet

Vi ser desværre ofte, at sælger eller ejendomsmægler glemmer at sende alle dokumenter i første omgang. Når man ikke har erfaring med køb og salg af boliger, så er det ikke nemt at vide, hvilke dokumenter, du har krav på at se. Det kan din boligadvokat i Århus hjælpe dig med.

På Husadvokaten tilbyder vi en gratis og uforpligtende snak. Udfyld formularen her, og så ringer vi til dig for at snakke om din situation. Vi hjælper dig med alle forskelige boligtyper. Du kan læse mere om de forskellige boligtyper her.

Advokatforbehold

Når du skal indgå i en bolighandel, er det altid en god idé at indskrive et advokatforbehold inden du har underskrevet købsaftalen. Et sådant forbehold sikrer, at du kan gå fra aftalen såfremt din advokat ikke måtte godkende handlen. Ved at indsætte et fuldstændigt advokatforbehold har du således mulighed for ikke at gennemføre handlen, såfremt noget ikke er som forventet. På den måde kan man sikre sig mod ubehagelige overraskelser.

Du kan læse mere om advokatforbehold lige her.

Skal man bruge en ejendomsmægler?

Man kan sagtens foretage køb og salg af bolig uden at bruge ejendomsmægler. Det ses oftere at boliger blandt andet udbydes på platforme som Facebook.

En ejendomsmægler er som udgangspunkt sælgers repræsentant. Om der medvirker ejendomsmægler eller ej, så anbefaler vi hos Husadvokaten, at du allierer dig med en dygtig boligadvokat, der varetager dine interesser – Så du er sikret gennem hele forløbet.

Hvad koster en boligadvokat i Århus?

Der er ikke to bolighandler, der er ens. Vi ser derfor gerne, at vi indleder med en gratis og uforpligtende snak om dit boligkøb eller salg, herunder dine særlige ønsker, behov og interesser.

Såfremt den uforpligtende snak måtte udmønte sig i et rådgivningssamarbejde, vil vi forinden give dig en pris, som både er konkurrencedygtig og fair. Ring til os i dag, så vi sammen kan vurdere omfanget og kompleksiteten af din sag.

Du er også velkommen til at se vores vejledende prisliste her.

“Ingen handel – Ingen regning”

Vi arbejder i flere tilfælde med et koncept, der hedder: “ingen handel, ingen regning“. Du kan læse mere om betingelserne herfor ved at trykke her. Vi tilbyder altid fair priser og vi varetager dine interesser i dit boligkøb.

Få rådgivning fra en erfaren boligadvokat i Århus

Hvis du skal sælge eller købe en bolig, står vores boligadvokater i Århus klar til at bistå dig i din handel. Vi sikrer en grundig behandling af din sag, så du kan slappe af og nye processen. Tøv ikke med at kontakte for en indledende og uforpligtende snak om din situation. Vi hjælper dig videre med dit boligkøb eller -salg og sørger for, at du ikke får nogle ubehagelige overraskelser. Vi gennemgår gerne alle relevante dokumenter for dig.

Udfyld kontaktformularen her og bliv ringet op, eller giv os et ring på 70 10 13 30. Den første samtale er gratis.

 

Har du brug for hjælp til noget af følgende?

Boligadvokat Salg hushandel bolighandel hussalg advokat boligadvokatpris boligadvokat advokat horsens fredericia århus advokatgruppen huskøb ejendomshandel boligkøbBoligadvokat - Salg pris hushandel ejendomshandel huskøb horsens fredericia århus