Boligadvokat Aalborg

Boligadvokat i Aalborg – din lokale boligadvokat

Paragraffer og regler er der mange af. Med en erfaren og kompetent boligadvokat med lokalt kendskab til Aalborg, er du sikret en tryg og bekymringsfri nattesøvn i løbet af din bolighandel. Reglerne omkring køb og salg af boliger er komplicerede, og for private personer kan det være svært at gennemskue de juridiske og økonomiske konsekvenser af et boligkøb- eller salg. Derfor har du brug for en uvildig, seriøs boligadvokat, som kan hjælpe dig sikkert gennem de mange forhindringer.

Kom sikkert i hus med Husadvokaten

Hos Husadvokaten får du en boligadvokat, som kun har interesse i dig og dine behov. Vi er ikke interesserede i, hvilket hus du køber, hvor du optager dine lån, eller hvor du tegner dine forsikringer. Det eneste, vi er interesserede i, er, at du får den bedst tænkelige handel. Mange tænker, at ejendomsmægleren er en uvilig person, der rådgiver køber efter bedste evne, men sådan er det desværre ikke altid. Ejendomsmægleren får salær, når boligen er solgt, og er derfor ofte ikke helt neutral igennem forløbet.

Boligadvokaterne hos Husadvokaten er specialister i ejendomshandel. Hvert år rådgiver vi om mange hundredevis af ejendomshandler og har gjort det i mange år. Derfor er du sikret en sikker og tryg bolighandel, når vi gennemgår handlens vigtige dokumenter og tjekker alle punkter, der kan have konsekvenser for dig som køber eller sælger. Vi har stor erfaring – og den bruger vi ved hver eneste sag.

Hvad er prisen for en boligadvokat i Aalborg?

Ingen handel er helt ens. Vi vil derfor gerne snakke med dig om din ejendomshandel, og dine særlige ønsker og behov. Hos os er den første samtale gratis, så vi sammen kan danne os et overblik over din sag.

Herefter har vi et indtryk af sagens omfang, og vi vil derfor have bedre mulighed for at lave en prisfastsættelse. Såfremt du ønsker videre rådgivning i din sag, vil vi sørge for forinden at give dig en fast pris, som både er konkurrencedygtig og fair.

 

BERIGTIGELSE
4.500 kr.
Udarbejdelse og kontrol af skøde
Tinglysning af skøde
Refusionsopgørelse
KONTAKT OSKONTAKT OS
SELVSALG
15.000 kr.
Udarbejdelse og kontrol af købsaftalen
Udarbejdelse og kontrol af skøde
Tinglysning af skøde
Refusionsopgørelse
Indhentelse af bilag
KONTAKT OS KONTAKT OS

 

Husadvokaten.com er landsdækkende og rådgiver om boligkøb i hele Danmark. Så er du på udkig efter en boligadvokat i Aalborg, der kan hjælpe med køb/salg af bolig i netop dette område, så kontakt os allerede nu. Husadvokaten tilbyder særdeles skarpe priser, og du kan se vores vejledende prisliste her.
Vi har kontorer flere steder i landet, og vi glæder os til at hjælpe med din bolighandel fra ét af vores tre kontorer. Så kan vi være med gennem hele processen og støtte dig bedst muligt.

Ingen handel? Ingen regning!

Husadvokaten arbejder vi i nogle tilfælde med et koncept vi kalder “Ingen handel – ingen regning”. Det vil sige, at vi ikke sender en regning, såfremt der ikke kommer nogen aftale i stand. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale, og så finder vi sammen den rette løsning for dig!

Hvad hjælper en boligadvokat i Aalborg med?

Boligadvokaten hjælper med tinglysning af skøde, gennemgang af refusionsopgørelse, gennemgang af købsaftalen samt ejerskifteforsikring. Derudover kan vi hjælpe med udarbejdelse af nyt skøde, pantebreve, generelle dokumenter og lignende.

Vores boligadvokater hjælper dig igennem handlen i sin helhed. Vi tilbyder en komplet boligkøberpakke. Vi er med til at gennemføre handlen. Vores boligadvokat godkender handlen, så du er i trygge hænder.

boligadvokat laver

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med køb eller salg af bolig, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Udfyld vores kontaktformular for at få en gratis og uforpligtende samtale. Vores advokater er specialister, og vi hjælper dig gerne videre på rejsen. Vores dygtige boligadvokater tilbyder rådgivning særklasse! Ring 70 10 13 30 for en gratis, indledende samtale om din situation.

Ingen ubehagelige overraskelser

Vi arbejder landsdækkende fra vores kontorer i Aarhus, Horsens, Fredericia, men vi vil glæde os til at fungere som din boligadvokat i Aalborg. Vi kender området og ved alt om en god bolighandel.

Professionel boligrådgivning er vigtig, så man ikke får ubehagelige overraskelser under processen. Derfor hjælper vores erfarne boligadvokater med mange forskellige juridiske aspekter, herunder generelle kontraktforhandlinger. Vi er med dig hele vejen indtil købsaftalen underskrives og handlen bliver endelig – og endnu længere om nødvendigt!

Oftest foregår salg af boliger gennem en ejendomshandler. Det er i den forbindelse vigtigt at bemærke, at ejendomsmægleren er sælgers repræsentant. Vi ser dog også, at sælger tillige vælger at lade sig repræsentere ved yderligere rådgiver udover mægler. Vores advokater står altid klar til at yde bistand i en sådan forbindelse. Sammen kan vi sikre, at du står stærkt.

Da ejendomsmægleren er sælgers repræsentant, er det også vigtigt at sikre sin position som køber. Det kan være svært at overskue en bolighandels mange juridiske aspekter og problemstillinger. Vores advokater tilbyder derfor også rådgivning til dig som køber. Vores boligadvokat sørger for, at dine interesser bliver varetaget og imødeset. For at undgå ubehagelige overraskelser anbefaler vi altid, at man antager en rådgiver i form af en boligadvokat.

Vores advokater bistår derfor dig, uanset om du er køber eller sælger. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak!

Om Aalborg

Aalborg. Nordens Paris. Uanset hvordan du omtaler Danmarks fjerdestørste by, ændrer det ikke noget ved, at det er Nordjyllands største by med 112.000 indbyggere – og en fantastisk by at bo i. Er du ung, står både Aalborg Universitet og det årlige karneval klar til at give dig massevis af gode oplevelser. Også for den unge familie er Aalborg en skøn by at være tilflytter i med et stort udbud af skoler og kulturtilbud. Og så er en smuttur til Aalborg Zoo eller Aalborgtårnet altid en eftermiddag værd. Og skal du købe hus i denne by, står din nye boligadvokat i Aalborg altid klar til at hjælpe dig.

Aalborg, Dobbelt A eller Nordens Paris. Uanset hvordan du omtaler Danmarks fjerdestørste by, ændrer det ikke noget ved, at det er Nordjyllands største by med ca. 221.000 indbyggere i kommunen. Vi (og mange andre) synes altså, at det er en fantastisk by at bo i.

Også for den unge familie er Aalborg en skøn by at bo i. Det gælder også, hvis man er tilflytter. Aalborg by har nemlig et stort udbude af både skole- og kulturtilbud. Og så er en smuttur til Aalborg Zoo eller Aalborgtårnet altid et besøg værd.

Skal du købe hus i Aalborg, står din nye boligadvokat i Aalborg altid klar til at hjælpe dig.

Hvad kan Aalborg byde på?

Mange synes, at Aalborg er særlig attraktivt fordi du får det bedste fra begge verdener. Du kommer til at bo i en storby omringet af natur, samtidig med, at der er et tæt naboskab i Aalborgs små bydele. Du får derfor både følelsen af være en del af en storby og et lokalsamfund på én og samme gang!

Derudover er der også mange gode studie- og jobmuligheder i Aalborg. Det er en by, der konstant vokser og er under udvikling.

Der er rig mulighed for at indgå i et foreningsliv, ligesom byen er fyldt med caféer, restauranter og shoppingmuligheder. Derudover er der koncerter på Skråen, havnemiljø og smukke grønne områder med udsigt over Limfjorden. Du kan altså få hele pakken i Aalborg, hvorfor det må understreges at byen har rigtig meget at byde på.