Boligadvokat Aabenraa

Din ekspert i bolighandler

Er du i gang med at købe eller sælge en bolig? Hos Husadvokaten bistår vi ejendomshandler over hele landet. Vi udgør en fast  del af Advokatgruppen, et full-service advokatkontor, beliggende i Horsens, Aarhus og Fredericia. Hvis du står overfor en bolighandel i Aabenraa, kan du kontakte os i dag.

Det er nok gået op for dig, at en bolighandel ikke er så lige til. Der er både regler, paragraffer og dokumenter, der konstant skal tages stilling til. Det kan være noget af en sag at holde styr på disse.

En boligadvokat er løsningen, der giver dig overblik og tryghed i dit boligsalg eller –køb. Vi kan for eksempel gøre dig opmærksom på, at det er gratis at fortryde en købshandel i en vis tidsperiode, hvis du har et advokatforbehold – også selvom du allerede har skrevet under på boligkøbet eller boligsalget. Det er med vores store ekspertise inden for den juridiske del af bolighandel, at vi kan hjælpe dig- og gør det glædeligt.

I en bolighandel er der rigtig mange ting, der kan gå galt. Det gælder både, hvis du er ved at sælge eller købe din bolig. De mange erstatningskrav og retssager, der skabes hver eneste dag, er et godt bevis på, at du nemt kan komme i klemme, hvis dokumenterne ikke er i orden. Eller der ikke er skabt den rette forventningsafstemning mellem parterne i bolighandlen. Det er her, en boligadvokat i Aalborg skaber viden, tryghed og indsigt.

Om Aabenraa

I sydlige Jylland finder du Aabenraa. Det er en by med stor aktivitet. Aabenraa byder på mange karrieremuligheder samt gode ungdomsuddannelser. Efter fyraften er der gode oplevelser med kollegerne, og weekenden kan fyldes med sjove oplevelser til hele familien i og omkring Aabenraa. Derudover er du tæt på grænsen, hvis du skal en smuttur til Tyskland.

Kontakt os i dag

Hos Husadvokaten finder du boligadvokater, der kender en masse til netop Aabenraa. Dagligt arbejder vi på højtryk med at hjælpe dig godt igennem din bolighandel.

Vi er en del af Advokatgruppen, der tilbyder professionel rådgivning over hele landet. Med vores erfaring for ejendomsret – der strækker sig tilbage til 1987 – er du sikker på at få kompetent bistand til fornuftige priser. der altid fastsættes på forhånd. Vi tilbyder landsdækkende rådgivning fra vores kontorer i Aarhus, Horsens og Fredericia. Så skal du have hjælp til et boligkøb i Aabenraa, så tøv ikke med at tage kontakt os til os, da vi uden problemer vil kunne hjælpe dig på trods af afstanden.

Om du har brug for hjælp med salg, tinglysning eller skødeskrivning, vil du med sikkerhed kunne få råd og vejledning hos os. Kontakt os i dag på 70 10 13 30 eller udfyld kontaktformularen her på siden, for en gratis indledende samtale med vores ejendomsretlige team. Når du har udfyldt vores kontaktformular, vil du blive kontaktet af en boligadvokat hurtigst muligt.