Hvad koster vores bistand?


Få en pris

Ingen handel er helt ens. Vi vil derfor gerne i snak med dig om din ejendomshandel og dine særlige ønsker og behov.

Vi synes derfor, at du skal ringe til os og få en snak. Det er gratis og helt uforpligtende. Vælger du bagefter, at vi skal rådgive dig i forbindelse med din ejendomshandel, så lover vi forinden at give dig en fast pris, som bestemt er konkurrencedygtig.


Salg til familie

Ønsker du at sælge din ejendom til et barn, kan det ske til en pris op til 15 % under den offentlige ejendomsvurdering, uden at det skattemæssigt anses for en gave. 

Ved skilsmisse og samlivsophævelse sker det ofte, at den ene ægtefælle køber den anden ud af ejendommen. 

Uanset årsagen til salget er vi klar med den rådgivning som er nødvendig til at sikre at alle parter sikres bedst muligt i forbindelse med overdragelsen. 

I disse salgssituationer medvirker der sædvanligvis ikke ejendomsmægler. Vores salær vil derfor være højere, end i handler, hvor der medvirker ejendomsmægler, da vi skal lave mere af arbejdet, men vi lover at prisen stadig vil være langt under, hvad en ejendomsmægler vil kræve.


Med eller uden ejendomsmægler

I de fleste handler er sælger repræsenteret af en ejendomsmægler, som forestår annoncering af ejendommen og fremvisning m.v. Vores standard salær er fastsat ud fra, at sælger har en aftale med en ejendomsmægler, og at ejendomsmægleren derfor står for en del af papirarbejdet.

Men indimellem finder sælger og køber hinanden uden om mægler. I disse handler skal vi som advokat udarbejde alle handelens dokumenter, hvorfor salæret af samme årsag vil være højere. Men salæret vil stadig være væsentligt mindre end, hvad ejendomsmægleren sædvanligvis skal have af betaling.

Uanset om du som sælger har en aftale med en ejendomsmægler, så er det vigtigt for dig også at få uvildig juridisk rådgivning hos os.