Huskøb – rådgivning

Oplev værdien af faglig rådgivning til dit huskøb

Ved at få juridisk rådgivning til dit boligkøb, får du en grundig gennemgang af købsaftalen og alle juridiske dokumenter der vedrører bolighandlen. Mægler er, som du måske allerede ved, sælgers repræsentant og det er derfor vigtigt at få en uvildig køberrådgiver, som en advokat vil være, til at få set på alle dokumenter i handlen.

Ved at få rådgivning fra start til slut kan du være sikker på at være i trygge hænder og få rådgivning til den del af boligkøbet, der kan virke som en særlig kompliceret proces.

Det skal du være opmærksom på i forbindelse med dit boligkøb

Der kan nemlig være en del juridiske faldgruber, som du måske ikke er opmærksom på. Undgår du at gøre brug af en boligadvokat, kan du risikere at blive stillet dårligt i forhold til vigtige vilkår og betingelser ved handlen og det kan derfor ende med at være en dårlig investering på sigt for dig som køber.

En erfaren boligadvokat vil allerede igennem af handlens dokumenter kunne opdage og vurdere disse vilkår og betingelser og sikre at dit boligkøb bliver den gode investering og ikke bliver indgået på de forkerte præmisser. Uden en boligadvokat kan du faktisk risikere at handlen vil blive langt dyrere, hvis der er en række forhold i handlen, der skal ændres eller som ikke bør accepteres fra din side.

Det kan blive dyrt ikke at bruge en advokat

Det kan derfor ende med, at du kommer af med mange flere penge end hvad en boligadvokat ellers ville koste. Dét at købe en bolig er en stor beslutning og det er derfor vigtigt at du forstår betingelser for handlen i sin helhed og at du har mulighed for at hæve handlen. Alt dette får du ved god køberrådgivning.

Hvad er inkluderet i din huskøb rådgivning?

For mange er et boligkøb en af de største økonomiske beslutning, som man vil komme til at stå overfor. Før man underskriver købsaftalen er det derfor særligt vigtigt, at man har alle dokumenter helt op plads og forstår deres betydning for din situation nu og i fremtiden for sikre sine penge og sikre at boligen ikke er en dårlig investering for dig. Der er flere relevante dokumenter, der bliver gennemgået og udarbejdet i forbindelse med vores rådgivning. Det er bl.a.:

  • Salgsopstillingen
  • BBR-ejermeddelse
  • Tilstandsrapport
  • Købsaftalen
  • Lokalplan
  • Tingbogsattesten
  • Udarbejde skøde
  • Se på fejl og mangler ved boligen

Ved et boligkøb er der som regel tale om mange penge, og det giver dig derfor endnu mere grund til at være sikker på, at alt i handlen er som det skal være og du undgår på den måde ubehagelige overraskelser, der kan få stor betydning for din boligsituationen i fremtiden. Vi vil gennemgå alle relevante dokumenter med dig og din advokater diskuterer alle aspekter ved handlen og sikrer derigennem et trygt forløb.

Det er nemlig altid en god idé at få denne ekspertise inden handlen går igennem og boligen officielt er din. Der er nemlig en række ting du skal som boligkøber skal tage stilling til.

En boligadvokats rolle i et boligkøb

En ejendomsmægler er på sælgers side og vil derfor ikke kunne yde helt uvildig rådgivning til dig som køber. Det er derfor altid den klare anbefaling at få gennemgår alle papirer i handlen af en erfaren boligadvokat, der har den rette praktiske erfaring med bolighandler og kender til de mange juridiske områder, der er forbundet med et boligkøb. Med en advokat ved din side vil du få professionel køberrådgiver, der kan sikre at du kommer godt i mål med din nye bolig.

Få en personlige rådgiver

Med vores køberrådgivning får du altså en personlige rådgiver der er med dig i hele forløbet. Vi hjælper dig med at få overblik sikre at du får de bedste betingelser og vilkår for dig og dit boligkøb. Du vil ikke kunne få samme rådgivning ved sælgers mægler da vedkommende ikke vil yde samme gennemgang af alle dokumenter, se på skjulte fejl. En ejendomsmægler involveret i handlen vil altså aldrig være din personlige køberrådgiver.

Husadvokaten får dig sikkert i hus

Hos husadvokaten får du professionel rådgivning fra advokater med stor og bred erfaring indenfor bolighandler. Husadvokaten er en del af advokatgruppen, der har rådgivet i bolighandler siden 1987.

Vi tilbyder grundig, kompetent og imødekommende råd og vejledning- altid til en fair pris, der aftales på forhånd. Skulle uheldet være ude og bolighandlen ikke gå igennem arbejder vi altid ud fra forsikringen om ingen handel- ingen regning. Vi er med dig i hele processen. Med professionel hjælp er du sikker på at få et trygt køb af bolig.

Udfyld formularen på siden her for at blive ringet op af vores kompetente team. Den første, indledende samtale er altid gratis. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 10 13 30. Vores reception har åbent mandag – torsdag kl. 08.30-16.00 og fredag kl. 08.30-15.00.