Jeg vil købe

Køb af bolig er for de fleste af os den største økonomiske disposition i hele vores liv. Det er derfor også vigtigt for os, at vi kommer trygt igennem processen. Vores erfarne boligadvokater har siden 1987 været specialister i bolighandler. Vi er altid klar til at hjælpe og holde styr på det juridiske, så boligdrømmen kan blive indfriet på bedste vis.

Et boligkøb involverer mange faser fra det tidspunkt, hvor du finder drømmeboligen og frem til det tidspunkt, hvor du kan kalde dig for boligejer. Et boligkøb involverer derfor også mange spørgsmål. Hvad har jeg råd til? Hvilke omkostninger er der forbundet med et boligkøb? Hvad med skat ved køb af bolig? Vi er der for dig hele vejen igennem, fra start til slut. Vi gennemgår dokumenterne, giver dig en uvildig og professionel rådgivning og godkender handlen.

Få hjælp til de økonomiske spørgsmål

Når du har truffet din beslutning om at blive boligejer, skal du kontakte din bank, som kan rådgive dig om dine lånemuligheder. Din bank kan desuden også give dig et lånebevis. Et lånebevis er nemlig et skriftligt dokument, som er dokumentation for et lån og beskriver dine vilkår, som skal gælde for lånet. Banken hjælper dig således med at sætte den økonomiske ramme. Det giver dig herefter mulighed for at afsøge boligmarkedet og sætte nogle kriterier samt ønsker til boligen.

Undersøg boligmarkedet

Boligmarkedet er stort. Det er derfor en god idé at udnytte de mange muligheder for at finde din drømmebolig. Det er i denne forbindelse nærliggende at undersøge internettets mange boligsider. De mange hjemmesider kan både hjælpe dig med inspiration, men drømmeboligen kan måske også findes her. Ofte vil du have mulighed for at tilmelde dig åbent hus, hvor du får lov til at se boligen og mærke efter, om du kan se dig selv der.

Har du hørt om skuffesalg?

Har du før hørt udtrykket ”skuffesalg”? Skuffesalg er et udtryk for, at en bolig ligger så at sige i ejendomsmæglerens ”skuffe”. Boligen bliver derfor ikke markedsført på internettet, og der er ej heller et til-salg-skilt foran boligen. Det er derfor op til ejendomsmægleren at vurdere, om du er en potentiel køber af den konkrete bolig. Det er vigtigt, at du som køber kender konceptet om skuffesalg, så du på denne måde er bevidst om denne mulighed og dermed udvider din boligsøgning.

En uvildig rådgivning

En ejendomsmægler er sælgers mand. Det er derfor en god idé at have en advokat, der kan hjælpe dig med den bedste og mest effektive rådgivning. Vores erfarne og dygtige boligadvokater sætter rammerne for en tryg bolighandel og garanterer dig en uvildig rådgivning.

Overvejer du at købe bolig i udlandet?

Overvejer du et boligkøb i udlandet, kan vi hjælpe dig. Husadvokaten er en del af Advokatgruppen, som var en af de stiftende medlemmer af det internationale netværk Multilaw. På denne måde får du som boligkøber ikke bare adgang til vores nationale kompetencer, men du vil få adgang til vores internationale netværk af eksperter på tværs af landegrænser. Dermed garanterer vi dig den bedste og mest kompetente rådgivning.

Står du overfor et boligkøb er det vigtigt at drøfte handlens dokumenter med en boligadvokat, der har erfaring på området.

Kontakt os i dag – det er gratis.