Vejledende prisliste – Boligadvokat priser

 

Standardhandel (fuld køberrådgivning): Liebhaverejendomme > kr. 5.000.000,00 + kr. 1.000 i salær kr. 8.000 inkl. moms
Standardhandel (sælger): fra kr. 5.500 inkl. moms
Selvsalg (salg uden mægler): fra kr. 10.000 inkl. moms
Erhvervsejendomme Ring for pris
Forældrekøb fra kr. 9.000 inkl. moms
Projekthandel (privat) fra kr. 10.000 inkl. moms
Projekthandel (erhverv) Ring for pris
Grundhandel (privat) fra kr. 5.000 inkl. moms
Grundhandel (erhverv) Ring for pris
Bistand ifm. bodeling og overdragelse af fast ejendom   fra 12.500 inkl. moms
Samejeoverenskomst ifm. handel fra kr. 2.800 inkl. moms
Ægtepagt ifm. handel fra kr. 3.500 inkl. moms
Testamente ifm. handel fra kr. 3.875 inkl. moms
Lejekontrakt ifm. forældrekøb kr. 1.500,00 inkl. moms

Priser på boligadvokater varierer – men Husadvokaten.com er altid billig

Står du over for at skulle købe eller sælge din bolig, så vil det være yderst fornuftigt, hvis du vælger at indgå et samarbejde med en boligadvokat, der står på din side gennem hele forløbet. For de fleste er køb og salg af bolig nemlig de suverænt største økonomiske dispositioner i deres liv, og får du ikke købt eller solgt på de helt rigtige vilkår, så kan det få alvorlige konsekvenser – både for økonomien og for harmonien i det nye hjem.

Hos Husadvokaten har vi en række erfarne og kompetente boligadvokater, der sidder klar til at hjælpe dig trygt gennem dit køb eller salg – fra en tryg start til en sikker slutning. På denne side kan du se, hvilke løsninger vi tilbyder dig og til hvilke priser.

Stort set alle, der skal købe eller sælge, vælger at have en repræsentant på deres side, som tilbyder relevant rådgivning. Det kan være banker, ejendomsmæglere, realkreditinstitutioner, bygningssagkyndige og forsikringsselskaber. Som sælger og især som køber skal du dog være opmærksom på, at størstedelen af disse rådgivere er mest interesserede at sælge dig et produkt og derfor ikke er uvildige. Indgår du i stedet et samarbejde med en boligadvokat,  er du sikker på at få en uvildig repræsentant og rådgiver på din side.

Hos Husadvokaten er vi fuldstændig uvildige i vores vurderinger. Vi interesserer os kun for at yde dig den bedste og mest hensigtsmæssige vejledning og har derfor ingen interesse i, hvorvidt du optager lån i en bestemt bank eller tegner dine forsikringer hos et særligt forsikringsselskab. Vi kan tilmed give dig en pris, der er yderst konkurrencedygtig.

Hvis du tager os med på råd allerede fra  begyndelsen af din købe- eller salgsproces, så får du – ud over uvildig vejledning – en erfaren og seriøs samarbejdspartner.

Husadvokaten er din billige, erfarne og seriøse boligadvokat

Vi har en række grundværdier hos Husadvokaten, som kendetegner vores måde at arbejde og agere på. Disse værdier er: uvildighed, erfaring og seriøsitet.

Det betyder, at vi:

  • udelukkende yder dig uvildig rådgivning, der sikrer den optimale løsning i netop din situation,
  • gennem vores rolle som rådgiver i hundredevis af bolighandler hvert år har opbygget omfattende erfaring,
  • har lange og relevante uddannelser i, hvordan vi skal undersøge samtlige juridiske forhold, i at forhandle og i at gennemgå boligdokumenter, så du er sikret den bedst mulige boligadvokat.

Desuden følger vi som boligadvokater Advokatsamfundets etiske regler og har en lovpligtig ansvarsforsikring, der fungerer som dit sikkerhedsnet, hvis der skulle ske fejl eller uhensigtsmæssigheder i forbindelse med handlen.

Vi hjælper dig gennem både køb og salg

Når du skal købe eller sælge hus, sommerhus, ejerlejlighed eller andelsbolig, så kan antallet af dokumenter i handlen hurtigt blive omfattende. I dag er det de færreste danskere, der skifter ejerbolig mere end et par gange i løbet af deres liv, men lovgivningen ændrer sig løbende. Det samme gør låneforhold og andre vigtige forhold, der hænger sammen med et boligkøb og -salg. For mange købere og sælgere betyder det, at det enten er vanskeligt, irrelevant eller for tidskrævende at holde sig ajour med alle de nyeste love og paragraffer. Derfor vil der ofte være overhængende risiko for at overse en række betydningsfulde detaljer, som en boligadvokat straks lægger mærke til.

Som boligadvokater er vi dine repræsentanter, der guider dig trygt og sikkert gennem både køb og salg. Og vi overser ikke noget. Som du kan se på denne side, så yder vi blandt andet fuld køberrådgivning og rådgivning til selvsalg, grundhandel og projekthandel for både private og erhverv. Selvom vi har faste løsninger, så skræddersyr vi dem, så de passer til lige nøjagtigt din situation og dine behov. Priserne for at have os som boligadvokat kan du se i boksen.

Kontakt os for mere information

Er du interesseret i vores assistance og i at have en uvildig, erfaren og seriøs boligadvokat til at stå på din side, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Så vil vi tage stilling til, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Det er selvfølgelig gratis og uforpligtende. Vi ser frem til at høre fra dig.

" Tak for jeres assistance i forbindelse med køb af vores sommerhus i Ebeltoft. Vi vil gerne give jer 5 ud af 5 stjerner for en tryg, venlig og professionel behandling! "

5 / 5