Det siger I om os og til os

Her kan du læse, hvad vores kunder siger om HUSADVOKATEN.COM

Alt i tilfredshed

Nils

Min oplevelse med Advokatgruppen (specifikt Johan og Pia) har udelukkende været positiv. Jeg engagerede dem fra min bopæl i Singapore til at hjælpe med køb af erhvervsejendom i Danmark. De er kundefokuseret, hurtige med tydlig og enkel kommunikation samt holder det de lover. Det hele leveret til den aftalte faste pris. Kan varmt anbefales!

Per

Fantastisk Rådgivning Brugte Advokatgruppen som ejerskifteadvokat på boligkøb. Virkelig god og professionel rådgivning. Kan varmt anbefale andre at bruge dem.

Andreas Hammerschmidt

Hurtig, imødekommende, hjælpsom og dygtig advokat til meget fair priser. Hjalp os i forbindelse med et huskøb, hvilket de gjorde til UG. Kan klart anbefales.

Runa Louise Ammitzbøll Flügge

Skal du/I sælge jeres hus, så brug "Advokatgruppen.dk" Professionelle, hurtige og utrolig behagelige, og så får man noget for pengene. Advokatsekretær Pia B. Andersen var bare super god. Kan kun anbefales.

Poul-Erik Mortensen

Advokatgruppen har leveret en førsteklasses oplevelse til os fra start til slut. Det startede med at vi hyrede dem ind til et huskøb hvor vi desværre blev snydt af ejendomsmægleren i starten af processen. Advokatgruppen var hurtige og sagde vi intet skulle betale og ventede på vi fandt et andet hus. Det skete heldigvis 1 uge efter og alt er leveret fuldstændig upåklageligt og til tiden. Altid hurtigt svar, kompetent hjælp og nogle rare mennesker at være i dialog med. Stor anbefaling herfra.

Jonas Gundersen

Vi har købt et hus under kyndig vejledning af Johan Johnsen fra Advokatgruppen. Vi har haft kontakt via mail og telefon. Hele vejen har vi følt og trygge ved Johans faglighed. Han har haft et blik for detaljen, som vi ikke selv har. Desuden har Johan været et vigtigt led i kommunikationen med købets andre parter og har sikret at det hele klappede til sidst. Alle pengene værd!

Anne Gadeberg

Jeg har fået en meget kompetent og dygtig rådgivning af advokat Michael Bach Jensen i forbindelse med huskøb. Michael er god til at forklare komplicerede ting på en letforståelig måde, og han fanger selv små detaljer i dokumenterne, som kan have stor betydning for sagen. Jeg kan på det varmeste anbefale advokatgruppen og Michael Bach Jensen som rådgiver.

Christina Hansen

En super professionel og kompetent service. Dan M. Dahl Rahimian har været en fantastisk hjælp under købs processen af min ejerlejlighed. Både Dan og Firmaet kan varmt anbefales. 5 stjerner herfra uden tvivl.

Christian

Meget grundig gennemgang af sagsmaterialet hvilket har givet os en god og tryg handel

Stefan Børgesen Keller

Rigtig god og kompetent service og vejledning, når man ringer. Meget behjælpelige med spørgsmål, også det der var uden for ejendoms handelen. Jeg kan kun anbefale Advokatgruppen i Horsens.

Niels Erik Brogaard Christense

Jeg er førstegangskøber af lejlighed og har haft fornøjelsen af at have Martin som advokat. Hele vejen igennem købsprocessen har jeg simpelthen følt mig i så trygge hænder. Lige fra den allerførste, indledende samtale (inden jeg havde valgt Advokatgruppen) til købet gik igennem. Der var tid til at få uddybet både mundtligt og skriftligt af Martin på en saglig og rolig måde, og det har man i høj grad brug for som førstegangskøber. Stor ros herfra.

Ida V. Nielsen

Fra først til sidst har det været en god og tryg oplevelse at have Advokatgruppen (Per Q Ovesen og Pia B. Andersen) som vogter og vejleder i forbindelse med huskøb. Jeg kan absolut anbefale dem.

Svend-Erik Hjorth

Vi takker for godt og professionelt samarbejde. Vi vil hvert fald anbefale jer til andre som skulle få brug for en advokat i forbindelse med huskøb.

Kuno Rasmussen

I skal have mange tak for en grundig, venlig og meget lettilgængelig hjælp. I har bestemt sørget for, at vi har følt os i trygge hænder i vores boligkøb. Og vi vil bestemt have jer i tankerne til en anden gang.

Hanna

Tak for jeres assistance i forbindelse med køb af vores sommerhus i Ebeltoft. Vi vil gerne give jer 5 ud af 5 stjerner for en tryg, venlig og professionel behandling!

Ulrik og Marie

Indtil videre - så tak for rådgivningen i forbindelse med købet af huset. Vi er meget tilfredse med det, der er gjort for os. Så nu ved vi, hvor vi kan henvende os, hvis vi skulle få brug for det i andre henseende..

-

Jeg har modtaget verdens bedste behandling af dig og det skal alle vide. Tusinde tak, Aase. Bedre behandling fås ikke andre steder. Tak

MS

Flot arbejde og I er (undskyld udtrykket) sørme vakse og hurtige

OC

Du og I har været utroligt fleksible og gode til at håndtere vores besværlige køber. Det har vi sat yderst stor pris på.

JD

Vi vil helt sikkert fortsætte med at benytte jer som vores advokater ved fremtidige lejligheder.

JK

Mange tak for god behandling.

MSK (Støvring)

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.

NSR, Østjylland

Tak for venlig og kompetent vejledning i forbindelse med køb

JW

Vil ... sige tusind tak for jeres flotte arbejde i hele forløbet - det var en ren fornøjelse.

L

Så siger vi hermed tak for et godt og fra vores side fuldt tilfredsstillende samarbejde omkring vores huskøb. Vi vil uden tøven anbefale jer til andre i samme situation.

L og L

Tusind tak for hjælpen med køb af As lejlighed. Det er så let, når du hjælper til, så jeg får lyst til at købe en lejlighed mere. Vi har stadig B og C, der sikkert også godt på sigt kunne tænke sig nogle lejligheder. Men kassen er desværre ved at være tom :-)

LB

Samtidig vil jeg takke såvel dig som XX for god assistance ved køb af min bolig. Det er en skøn fornemmelse at have en god advokat i ryggen, det har givet mig tryghed i processen.

EN

Tak for god rådgivning fra jer. Det har været et rigtig godt forløb som førstegangskøber.

KS

Endnu en gang tak for kyndig vejledning – vi vender naturligvis tilbage i det tilfælde, at vi finder det rigtige hus. Vi er blevet meget klogere ikke mindst på grund af jeres vejledning.

ASM og ST

Jeg siger tusind tak for hjælpen med købet, det gav mig en stor sikkerhed at have en advokat med i ryggen

RS

Tak for super service hele vejen igennem.

PL

Tusind tak for fantastisk hjælp i forbindelse med hushandler og depositum. Jeg håber ikke, jeg skal handle bolig eller flytte foreløbig, men hvis eller når, så vender jeg frygteligt tilbage :)

AM

… vi vil gerne udtrykke vores tilfredshed med jeres behandling af vores køb af Xvej. Beløbet på fakturaen står vist ikke helt mål med den indsats og tid, [I] har brugt på vores sag ... Under alle omstændigheder vil vi i hvert fald ikke tøve med at anbefale jer til andre, der skal handle ejendom!

C og J

Jeg er glad for, at det var jer, der hjalp mig med det juridiske.

BH, Middelfart

Tusind tak for rigtig god service.

RK

Fantastisk. Jeg bruger kun jyske advokater fra nu af!

MK, København

... stor tak til dig, ..., for din måde at håndtere opgaven på i 11. time i sidste uge. Jeg syntes, det lige pludseligt blev noget presset, men du tog det i stiv arm, så detaljerne kom på plads.

TK

... Og så vil jeg bare sige endnu engang 1000 tak for den fine hjælp. Du har været en knag at arbejde sammen med. P.S. Og jeg var positivt overrasket over fakturaen.

JV

Tak for flot service i forbindelse med handlen. Jeg anbefaler gerne jeres service til andre.

MR

Mange tak for hjælpen og korrespondancen i forbindelse med mit boligkøb. … mange tak for god rådgivning ....

JAB

Tusind tak for hjælpen. Det har været en fornøjelse og ikke mindst betryggende at være i dialog med [jer] gennem hele processen.

SS

Tak for jeres hjælp ved handlen. Den har jeg været yderst tilfreds med.

AL

Jeg vil sige tak for god og effektiv behandling af min sag.

TJ

Tak for rigtig god service igennem hele forløbet. Jeg kontakter jer igen en anden god gang, når noget juridisk bliver aktuelt.

SS

... ejendomsmægleren har sagt til mig, at han har været yderst tilfreds med sagsbehandlingen fra jeres side. I fik meget ros, da jeg talte med ham sidst. Jeg kan kun tilslutte mig og sige det samme :-)

BS

Jeg har ... været rigtig glad for samarbejdet med [jer]. Tusind tak for det. Det har været forbilledligt!

JA