Det siger I om os og til os

Her kan du læse, hvad vores kunder siger om HUSADVOKATEN.COM

Vi takker for godt og professionelt samarbejde. Vi vil hvert fald anbefale jer til andre som skulle få brug for en advokat i forbindelse med huskøb.

Kuno Rasmussen

I skal have mange tak for en grundig, venlig og meget lettilgængelig hjælp. I har bestemt sørget for, at vi har følt os i trygge hænder i vores boligkøb. Og vi vil bestemt have jer i tankerne til en anden gang.

Hanna

Tak for jeres assistance i forbindelse med køb af vores sommerhus i Ebeltoft. Vi vil gerne give jer 5 ud af 5 stjerner for en tryg, venlig og professionel behandling!

Ulrik og Marie

Indtil videre - så tak for rådgivningen i forbindelse med købet af huset. Vi er meget tilfredse med det, der er gjort for os. Så nu ved vi, hvor vi kan henvende os, hvis vi skulle få brug for det i andre henseende..

-

Jeg har modtaget verdens bedste behandling af dig og det skal alle vide. Tusinde tak, Aase. Bedre behandling fås ikke andre steder. Tak

MS

Flot arbejde og I er (undskyld udtrykket) sørme vakse og hurtige

OC

Du og I har været utroligt fleksible og gode til at håndtere vores besværlige køber. Det har vi sat yderst stor pris på.

JD

Vi vil helt sikkert fortsætte med at benytte jer som vores advokater ved fremtidige lejligheder.

JK

Mange tak for god behandling.

MSK (Støvring)

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.

NSR, Østjylland

Tak for venlig og kompetent vejledning i forbindelse med køb

JW

Vil ... sige tusind tak for jeres flotte arbejde i hele forløbet - det var en ren fornøjelse.

L

Så siger vi hermed tak for et godt og fra vores side fuldt tilfredsstillende samarbejde omkring vores huskøb. Vi vil uden tøven anbefale jer til andre i samme situation.

L og L

Tusind tak for hjælpen med køb af As lejlighed. Det er så let, når du hjælper til, så jeg får lyst til at købe en lejlighed mere. Vi har stadig B og C, der sikkert også godt på sigt kunne tænke sig nogle lejligheder. Men kassen er desværre ved at være tom :-)

LB

Samtidig vil jeg takke såvel dig som XX for god assistance ved køb af min bolig. Det er en skøn fornemmelse at have en god advokat i ryggen, det har givet mig tryghed i processen.

EN

Tak for god rådgivning fra jer. Det har været et rigtig godt forløb som førstegangskøber.

KS

Endnu en gang tak for kyndig vejledning – vi vender naturligvis tilbage i det tilfælde, at vi finder det rigtige hus. Vi er blevet meget klogere ikke mindst på grund af jeres vejledning.

ASM og ST

Jeg siger tusind tak for hjælpen med købet, det gav mig en stor sikkerhed at have en advokat med i ryggen

RS

Tak for super service hele vejen igennem.

PL

Tusind tak for fantastisk hjælp i forbindelse med hushandler og depositum. Jeg håber ikke, jeg skal handle bolig eller flytte foreløbig, men hvis eller når, så vender jeg frygteligt tilbage :)

AM

… vi vil gerne udtrykke vores tilfredshed med jeres behandling af vores køb af Xvej. Beløbet på fakturaen står vist ikke helt mål med den indsats og tid, [I] har brugt på vores sag ... Under alle omstændigheder vil vi i hvert fald ikke tøve med at anbefale jer til andre, der skal handle ejendom!

C og J

Jeg er glad for, at det var jer, der hjalp mig med det juridiske.

BH, Middelfart

Tusind tak for rigtig god service.

RK

Fantastisk. Jeg bruger kun jyske advokater fra nu af!

MK, København

... stor tak til dig, ..., for din måde at håndtere opgaven på i 11. time i sidste uge. Jeg syntes, det lige pludseligt blev noget presset, men du tog det i stiv arm, så detaljerne kom på plads.

TK

... Og så vil jeg bare sige endnu engang 1000 tak for den fine hjælp. Du har været en knag at arbejde sammen med. P.S. Og jeg var positivt overrasket over fakturaen.

JV

Tak for flot service i forbindelse med handlen. Jeg anbefaler gerne jeres service til andre.

MR

Mange tak for hjælpen og korrespondancen i forbindelse med mit boligkøb. … mange tak for god rådgivning ....

JAB

Tusind tak for hjælpen. Det har været en fornøjelse og ikke mindst betryggende at være i dialog med [jer] gennem hele processen.

SS

Tak for jeres hjælp ved handlen. Den har jeg været yderst tilfreds med.

AL

Jeg vil sige tak for god og effektiv behandling af min sag.

TJ

Tak for rigtig god service igennem hele forløbet. Jeg kontakter jer igen en anden god gang, når noget juridisk bliver aktuelt.

SS

... ejendomsmægleren har sagt til mig, at han har været yderst tilfreds med sagsbehandlingen fra jeres side. I fik meget ros, da jeg talte med ham sidst. Jeg kan kun tilslutte mig og sige det samme :-)

BS

Jeg har ... været rigtig glad for samarbejdet med [jer]. Tusind tak for det. Det har været forbilledligt!

JA