Lån til bolig

Herunder kan du finde en oversigt over de emner, som denne side berører. Hvis du har spørgsmål til lån til bolig, så er du meget velkommen til at ringe til os på 70 10 13 30.

  1. Lån ved realkreditinstitut
  2. Rentetilpasningslån
  3. Fastforrentet lån

Lån til bolig ved realkreditinstitut

Når du skal låne penge til køb og finansiering af dit nye hus, kan du normalt låne 80 % af boligens købesum hos realkreditinstitut.

De resterende 20 % af købesummen er du henvist til at låne i banken eller erlægge som kontant udbetaling.

Du kan vælge mellem et fastforrentet lån og et rentetilpasningslån. Læs mere om disse lån herunder.

Rentetilpasningslån

Flekslån er et rentetilpasningslån, hvor renten fastsættes på aftalte tidspunkter hvert 1, 3 eller 5 år.

Fordelene ved flekslån er en lav rente, mulighed for afdragsfrihed, og lånet kan indfries til ca. kurs 100 i forbindelse med en rentetilpasning.

Fastforrentet lån

Obligationslån er et fastforrentet lån. Fordelene ved et obligationslån er en fast rente og fast ydelse i hele lånets løbetid. Hvis renten stiger kan du konvertere til en højere obligationsrente og nedbringer derved din restgæld. Falder renten, kan du konvertere til en lavere rente og opnår derved en lavere månedlig ydelse.

Den resterende del af købesummen, der ikke finansieres via realkreditinstitut eller erlægges som udbetaling, skal sædvanligvis finansieres via et banklån. Fordelene ved et kontantlån i banken er en fast ydelse i hele lånets løbetid. Til gengæld er renten variabel, så løbetiden kan blive forlænget eller forkortet afhængig af renteudviklingen. Desuden er renten på et banklån højere end renterne på realkreditlånet.

Du kan læse mere om lånetyper lige her.

Kontakt os i dag og kom trygt i hus

Har du brug for hjælp til dit boligkøb, så kontakt os i dag. Vi tilbyder uvildig, juridisk rådgivning og sørger for at du kommer trygt i din nye bolig fra start til slut. Ring 70 10 13 30 eller udfyld kontaktformularen på siden her – så vil du blive ringet op af en specialiseret boligadvokat hurtigst muligt.