Vejledende prisliste

Se vores fordelagtige priser herunder.

Hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe til os på 70 10 13 30.

Hos Husadvokaten har vi en række erfarne og kompetente boligadvokater, der sidder klar til at hjælpe dig trygt gennem dit køb eller salg – fra en tryg start til en sikker slutning. Læs mere herunder om hvilke løsninger vi tilbyder dig og til hvilke priser.

Standardhandel (fuld køberrådgivning): Liebhaverejendomme > kr. 5.000.000,00 + kr. 1.000 i salær kr. 8.500 inkl. moms
Tinglysning af skøde og refusionsopgørelse fra kr. 4.500 inkl. moms
Standardhandel (sælger): fra kr. 5.500 inkl. moms
Liebhaverejendomme over 8 mio. Prisen fastsættes individuelt
Selvsalg (salg uden mægler): fra kr. 15.000 inkl. moms
Andelsboliger fra 8.000 inkl. moms
Forældrekøb fra kr. 9.000 inkl. moms
Projekthandel (privat) fra kr. 10.000 inkl. moms
Projekthandel (erhverv) Ring for pris
Grundhandel (privat) fra kr. 6.500 inkl. moms
Grundhandel (erhverv) Ring for pris
Bistand ifm. bodeling og overdragelse af fast ejendom   fra 12.500 inkl. moms
Samejeoverenskomst ifm. handel fra kr. 2.500 inkl. moms
Ægtepagt ifm. handel fra kr. 3.500 inkl. moms
Testamente ifm. handel fra kr. 3.875 inkl. moms
Lejekontrakt ifm. forældrekøb kr. 1.500,00 inkl. moms
Anfordringsgældsbrev fra kr. 1.000 inkl. moms
1 fremtidsfuldmagt fra kr. 1.800 inkl. moms
2 gensidige fremtidsfuldmagter fra kr. 2.200 inkl. moms

Priser på boligadvokater varierer – men Husadvokaten.com er altid billig

Står du over for at skulle købe eller sælge din bolig, så vil det være yderst fornuftigt, hvis du vælger at indgå et samarbejde med en boligadvokat, der står på din side gennem hele forløbet. For de fleste er køb og salg af bolig nemlig de suverænt største økonomiske dispositioner i deres liv, og får du ikke købt eller solgt på de helt rigtige vilkår, så kan det få alvorlige konsekvenser – både for økonomien og for harmonien i det nye hjem.

Stort set alle, der skal købe eller sælge, vælger at have en repræsentant på deres side, som tilbyder relevant rådgivning. Det kan være banker, ejendomsmæglere, realkreditinstitutioner, bygningssagkyndige og forsikringsselskaber. Som sælger og især som køber skal du dog være opmærksom på, at størstedelen af disse rådgivere er mest interesserede at sælge dig et produkt og derfor ikke er uvildige. Indgår du i stedet et samarbejde med en boligadvokat,  er du sikker på at få en uvildig repræsentant og rådgiver på din side.

Hos Husadvokaten er vi fuldstændig uvildige i vores vurderinger. Vi interesserer os kun for at yde dig den bedste og mest hensigtsmæssige vejledning og har derfor ingen interesse i, hvorvidt du optager lån i en bestemt bank eller tegner dine forsikringer hos et særligt forsikringsselskab. Vi kan tilmed give dig en pris, der er yderst konkurrencedygtig.

Hvis du tager os med på råd allerede fra begyndelsen af din køb- eller salgsproces, så får du – ud over uvildig vejledning – en erfaren og seriøs samarbejdspartner.

Ingen handel, ingen regning

Tilbuddet om “ingen handel, ingen regning” gælder ikke i følgende tilfælde:

  • I handler betinget af eget salg.
  • Manglende finansieringstilsagn fra banken.
  • Gennemgang forud for underskrift af købsaftalen – fx ved budrunder m.v.

Fast lav pris

Ingen handel er helt ens. Vi vil derfor gerne i snak med dig om din ejendomshandel og dine særlige ønsker og behov.

Vi anbefaler derfor, at du ringer til os og får vurderet din situation. Det er gratis og helt uforpligtende. Vælger du bagefter, at vi skal rådgive dig i forbindelse med din ejendomshandel, så lover vi forinden at give dig en fast pris, som bestemt er konkurrencedygtig.

Husadvokaten er din billige, erfarne og seriøse boligadvokat

Vi har en række grundværdier hos Husadvokaten, som kendetegner vores måde at arbejde og agere på. Disse værdier er: uvildighed, erfaring og seriøsitet.

Det betyder, at vi:

  • udelukkende yder dig uvildig rådgivning, der sikrer den optimale løsning i netop din situation,
  • gennem vores rolle som rådgiver i hundredevis af bolighandler hvert år har opbygget omfattende erfaring,
  • har lange og relevante uddannelser i, hvordan vi skal undersøge samtlige juridiske forhold, i at forhandle og i at gennemgå boligdokumenter, så du er sikret den bedst mulige boligadvokat.

Desuden følger vi som boligadvokater Advokatsamfundets etiske regler og har en lovpligtig ansvarsforsikring, der fungerer som dit sikkerhedsnet, hvis der skulle ske fejl eller uhensigtsmæssigheder i forbindelse med handlen.

Vi hjælper dig gennem både køb og salg

Når du skal købe eller sælge hus, sommerhus, ejerlejlighed eller andelsbolig, så kan antallet af dokumenter i handlen hurtigt blive omfattende. I dag er det de færreste danskere, der skifter ejerbolig mere end et par gange i løbet af deres liv, men lovgivningen ændrer sig løbende. Det samme gør låneforhold og andre vigtige forhold, der hænger sammen med et boligkøb og -salg. For mange købere og sælgere betyder det, at det enten er vanskeligt, irrelevant eller for tidskrævende at holde sig ajour med alle de nyeste love og paragraffer. Derfor vil der ofte være overhængende risiko for at overse en række betydningsfulde detaljer, som en boligadvokat straks lægger mærke til.

Som boligadvokater er vi dine repræsentanter, der guider dig trygt og sikkert gennem både køb og salg . Som du kan se på denne side, så yder vi blandt andet fuld køberrådgivning og rådgivning til selvsalg, grundhandel og projekthandel for både private og erhverv. Selvom vi har faste løsninger, så skræddersyr vi dem, så de passer til lige nøjagtigt din situation og dine behov. Prisen for at have os som boligadvokat kan du se i boksen.

Salg til familie

Ønsker du at sælge din ejendom til et barn, kan det ske til en pris op til 15 % under den offentlige ejendomsvurdering, uden at det skattemæssigt anses for en gave.

Ved skilsmisse og samlivsophævelse sker det ofte, at den ene ægtefælle køber den anden ud af ejendommen.

Uanset årsagen til salget er vi klar med den rådgivning som er nødvendig til at sikre at alle parter sikres bedst muligt i forbindelse med overdragelsen.

I disse salgssituationer medvirker der sædvanligvis ikke ejendomsmægler. Vores salær vil derfor være højere, end i handler, hvor der medvirker ejendomsmægler, da vi skal lave mere af arbejdet, men vi lover, at prisen på en boligadvokat stadig vil være langt under, hvad en ejendomsmægler vil kræve.

Hvad koster et boligsalg uden ejendomsmægler?

I de fleste handler er sælger repræsenteret af en ejendomsmægler, som forestår annoncering af ejendommen og fremvisning m.v. Vores standard salær er fastsat ud fra, at sælger har en aftale med en ejendomsmægler, og at ejendomsmægleren derfor står for en del af papirarbejdet.

Men indimellem finder sælger og køber hinanden uden om mægler. I disse handler skal vi som advokater udarbejde alle handelens dokumenter, hvorfor salæret af samme årsag vil være højere. Men salæret vil stadig være væsentligt mindre end, hvad ejendomsmægleren sædvanligvis skal have af betaling.

Kontakt os for mere information om en boligadvokat og pris

Er du interesseret i vores assistance og i at have en uvildig, erfaren og seriøs boligadvokat – til en fornuftig pris – til at stå på din side, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Så vil vi tage stilling til, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Det er selvfølgelig gratis og uforpligtende. Ring 70 10 13 30 allerede i dag.