Andelsbolig advokat


Har du brug for en advokat til salg eller køb af din andelsbolig?

Juridisk rådgivning i forbindelse med andelsboligkøb og salg

Reglerne omkring køb og salg af andelsboliger er komplicerede og for private personer kan det være svært at gennemskue de juridiske og økonomiske konsekvenser af et andelsboligkøb eller salg. Derfor kan det være en god ide at få en boligadvokat til at gennemgå alle dokumenterne og råde dig gennem hele processen. At fravælge advokathjælpen kan blive dyrt i den sidste ende, da der er en del faldgruber, som man skal sikre sig i mod, hvis man ikke vil ende med en dårlig handel.

Advokatrådgivning ved køb af andelsbolig

I forbindelse med et køb af en andelsbolig er det andelsboligloven, der angiver de overordnede rammer for en andelsbolighandel, herunder også prissætningen af andelsboligen. En andelsbolig advokat kan hjælpe dig med at få et overblik over:

  • Hvilke lån der i forvejen ligger i ejendommen
  • Vedtægter
  • Regnskaber
  • En vurdering af ejendommens værdi
  • Hermed også af den enkelte andelsbolig.

Derved får man som køber gennemgået alle handlens dokumenter, som er med til at sikre de bedste købsvilkår, samt en forsikring om at handlen efterfølgende bliver gennemført i overensstemmelse med købsaftalen.

Husadvokaten kan også rådgive gennem hele købsprocessen. Her vil køber blandt andet få juridisk rådgivning omkring købsaftalens indhold og dens betydning, finansiering og forsikring. Vi hjælper også med håndtering af alt papirarbejde.

Advokatrådgivning ved salg af andelsbolig

Ved salg af en andelsbolig er der ligeledes mange juridiske og formelle aspekter, som man skal sætte sig ind i og overholde. Her kan en advokatrådgivning også være behjælpelig for sælgeren. Husadvokaten kan rådgive sælger igennem hele salgsprocessen for at sikre den bedst mulige handel. Herved får sælger en tryg start og en sikker slutning på boligsalget.


Hos Husadvokaten har vi i mange år beskæftiget og specialiseret os inden for rådgivning af køb og salg af andelsboliger og andelsboligforeninger. Vores viden og erfaring sikrer dig den bedste bolighandel. Uanset om du er køber eller sælger.

Tag os med helt fra starten – allerede inden du sætter din andelsbolig til salg eller du begynder at lede efter en andelsbolig. Tag kontakt allerede i dag og bliv ringet gratis op. Vi står klar til at hjælpe dig. Klik her!

"Som nye på boligmarkedet, oplevede vi den bedste hjælp fra Husadvokaten. Vi fik hjælp fra Husadvokaten i forbindelse med købet af vores dejlige andelsbolig."

5 / 5